Wat leuk! In de Aldi folder vinden we deze week een prachtige Kalancho√ę

Elke week slaan wij de Lidl– en Aldi folder open om de interieur aanbiedingen te bekijken. Ook zijn er elke week kamerplanten in de folders te vinden ‚Äď iets waar wij altijd ontzettend blij van worden. Bijna elke week racen we wel langs onze favo budgetwinkel om een nieuwe plant te halen. Deze week vinden we in de Aldi folder week 3 2020 de altijd vrolijke Kalancho√ę.

Omdat we allemaal wel een beetje vrolijkheid kunnen gebruiken met deze sombere dagen buiten.

Kamerplanten uit de Aldi folder week 3 2020: Kalancho√ę

Daarbij komt ook nog eens dat de Kalancho√ę een ontzettend makkelijke plant is om te verzorgen. Geef de plant eens per weer een scheutje water, en de Kalancho√ę zal je belonen met vrolijke bloemetjes. Je hoeft ‘m minder water te geven dan andere planten, omdat Kalancho√ę’s water opslaan in hun dikkere bladeren. Een slimme plant dus!

aldi folder week 3 2020 kamerplanten: kalancho√ę
Bron: Aldi folder week 3

Wil je deze deal niet missen?

Je koopt de Kalancho√ę tricolori uit de Aldi folder week 3 2020 voor slechts ‚ā¨2,49 per stuk. Dat kan vanaf woensdag 15 januari, dus zorg dat dat in je agenda staat! Op het moment dat je de Kalancho√ę koopt, is de hoogte ongeveer 25 cm.

Voor die prijs is het ontzettend leuk om meerdere planten in een groepje bij elkaar te zetten. Op een dressoir, op de salontafel of juist op jouw nachtkastje. Jouw interieur was nog nooit zo vrolijk ingericht!

Meer moois uit de Aldi folder

Uiteraard was er vorige week ook een prachtige kamerplant bij de Aldi te vinden: de vetplant! Vetplanten staan al een tijdje in ons lijstje van favoriete kamerplanten, dus we waren extra blij met deze aanbieding.

Meer lezen over deze aanbieding? Dat kan in dit artikel: Meer groen in huis? Yes! Dit zijn de goedkope kamerplanten van de Aldi. We verwachten dat ze nog wel in de winkels liggen, maar wacht niet te lang. Voor je het weet zijn ze weg!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wat leuk! In de Aldi folder vinden we deze week een prachtige Kalancho√ę
Sluiten