Deze bloeiende zomerplanten voor in de tuin scoor je deze week bij de Aldi

Kan jouw tuin ook wel wat fleur gebruiken met dit druilerige weer? Deze bloeiende zomerplanten uit de Aldi folder week 29 maken daar een eind aan. Met deze tuinplanten is het namelijk sowieso een kleurrijk feestje in de tuin.

Dus haast je snel naar je auto of pak de fiets, want we verwachten dat deze planten deal van de Aldi ontzettend hard gaat lopen. Goedkope planten, daar zeg je toch geen nee tegen?

 

aldi folder week 29 planten

 

Planten uit de Aldi folder week 29

Deze buitenplanten uit de Aldi folder week 29 houden wel van behoorlijk wat zonneschijn. Zet ze daarom ook op een zonnige plek in de tuin, dan hopen de dat Moeder Natuur ons volgende week iets meer zon gunt dan afgelopen weken.

Wij kunnen niet kiezen welke plant we het leukste vinden. De Phlox, Anemone of Sedum… wat ons betreft zijn het alledrie topplanten die we graag in onze achtertuin hebben staan. Of in de voortuin, dat is natuurlijk ook helemaal prima. Als je de planten uit de Aldi folder koopt, zijn ze 30 tot  45 centimeter hoog. Per plant betaal je slechts €2,99.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor nog veel meer groene kamerplanten voor binnen. Ze staan al op ons nachtkastje te shinen. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar misschien zijn er nog een paar planten te vinden.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zo scoorde je vorige week bij de Lidl een leuke alpaca bloempot met vetplant. Misschien staan er nog een paar in de winkels!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze bloeiende zomerplanten voor in de tuin scoor je deze week bij de Aldi
Sluiten