Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 17 jul 2021

Gek op een bohemian interieur? Dan wil je deze week bij de Aldi zijn

Deze week gaan we een heerlijk zonnige week tegemoet. En als buiten de zon schijnt, dan vinden we dat ons interieur ook wat zonnestralen verdient. Met de interieur items uit de Aldi folder week 29 2021 moet dat helemaal goed komen, want in de folder staan onwijs veel leuke bohemian items.

We hebben de allerleukste voor je uitgekozen, dus lees snel verder en zet woensdag 21 juli in de agenda, vanaf dan liggen de items namelijk in de winkel.

Bohemian sferen in de Aldi folder week 29 2021

aldi folder week 29 2021
Bron: Aldi folder week 29

Zeegras mand

Wat ons betreft is er altijd ruimte in huis voor een zeegras mand. Gebruik de mand om prullaria op te bergen, zet er een mooie grote kamerplant in of zet ‘m gewoon ter decoratie neer. Per stuk kosten de zeegras manden uit de Aldi folder €7,99.

aldi folder week 29 2021
Bron: Aldi folder week 29

Macrame wanddecoratie

Een paar jaar geleden werd macrame wanddecoratie een trend en nu kunnen we er niet meer omheen. Bij de Aldi scoor je deze week vier verschillende wandhangers die alleemaal een andere uitstraling hebben.

Ga je voor de wandhanger met veertjes, of is de ‘plantenpot’ hanger toch meer iets voor jou en je kamerplanten? Per stuk kosten de wandhanger €9,99.

aldi folder week 29 2021
Bron: Aldi folder week 29

Bijzettafels

Wil je echt een statement maken in je woonkamer, dan koop je deze 2-delige bijzettafelset. De tafels zijn gemaakt van zwart metaal en waterhyacint, en ze geven jouw interieur precies die bohemian uitstraling waar je naar op zoek bent. Combineer met een paar mooie kamerplanten en jouw interieur is om door een ringetje te halen. Je haalt ze in huis voor €29,99.

Inspiratie nodig voor een bohemian stijl in huis? 9 tips voor een boho interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gek op een bohemian interieur? Dan wil je deze week bij de Aldi zijn
Sluiten