Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 11 jul 2020

Jouw planten overleven je vakantie met dit budget watergeefsysteem

Of je nou op vakantie gaat in Nederland, of de gok toch waagt en in het buitenland op vakantie gaat – jouw kamerplanten hebben echt water nodig als je weg bent. Je kunt uiteraard je buren even lief aankijken, maar dit watergeefsysteem uit de Aldi folder week 29 zou ook wel eens de oplossing kunnen zijn.

Zo’n watergeefsysteem is de ideale manier om je kamerplanten van water te voorzien als je zelf even weg bent. Enne, het is natuurlijk ook ideaal voor mensen die nog wel eens vergeten om hun planten water te geven.

Watergeefsysteem uit de Aldi folder week 29 2020

Het watergeefsysteem is gemaakt van terracotta. Terracotta laat heel langzaam de juiste hoeveelheid water van de plant door, zodat de grond niet zo snel uitdroogt. Kortom: je kunt op vakantie zonder dat je iemand lastig hoeft te vallen met je planten water geven.

aldi folder week 29 2020
Bron: Aldi folder week 29

Zoals je op de foto hierboven kunt zien, zijn er verschillende soorten in de Aldi folder week 29. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten. Voor €1,49 per stuk of set koop je het watergeefsysteem voor je planten al. De losse items op de foto kosten €1,49 per stuk, maar de groene kosten €1,49 per set. Da’s nog geen 50 cent per stuk…

Deze aanbieding uit de Aldi folder is geldig vanaf woensdag 15 juli. Stuur je ons een foto als je ze ook gekocht hebt? Vinden we leuk.

Dit toffe item stond vorige week in de Aldi folder (misschien liggen ze er nog!)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jouw planten overleven je vakantie met dit budget watergeefsysteem
Sluiten