Voor je kattenvriend – scoor deze kattenmand voor een budget prijsje

Bij onze dagelijkse speurtocht naar de allerleukste items voor in huis kwamen we dit keer als vanouds weer iets ontzettend leuks tegen in de Aldi folder week 28. Speciaal voor alle mensen met katten in huis, want deze leuke kattenmand kan je toch niet in de winkel laten liggen?

We zien dit als dé uitgelezen kans om je kat eens even flink te verwennen, want voor een paar euro heb je een leuke kattenmand in huis.

Kattenmand uit de Aldi folder week 28 2020

In de Aldi folder week 28 staat deze ronde kattenmand. Leuk om mee te spelen, heerlijk zacht in om te liggen. De binnenkant van de bol is namelijk gemaakt van zacht pluche. De buitenkant is heel stevig en gemaakt van vilt. En ja, we vinden ‘m nog best leuk om naar te kijken ook.

> Cat ladies opgelet: dit Japanse merk verkoopt mini-meubels voor je kat

aldi folder week 28 kattenmand
Bron: Aldi folder week 28

Zelfs als je kat normaal alleen omkijkt naar kartonnen dozen (jep, zo’n kat loopt bij ons thuis ook rond), zou deze kattenmand nog wel eens in de smaak kunnen vallen. Doordat de mand helemaal rond is, voelt de kat zich er erg veilig. Move over, kartonnen doos!

Ook fijn: de kattenmand is lekker budget. Voor €14,99 zet je de mand al bij jou in huis. In de dierenwinkel ga je ‘m daar niet voor vinden.

Vanaf woensdag bij de Aldi

Vanaf woensdag 8 juli kan je bij de Aldi terecht voor deze leuke kattenmand. Je leest er hier meer over. En we gaan het niet ontkennen: er bestaat natuurlijk een kans dat jouw kat de kattenmand totaal niet interessant vindt. De doos waarin deze kattenmand verkocht wordt daarentegen…. cats will be cats.

Meer voor katten en andere huisdieren

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Voor je kattenvriend – scoor deze kattenmand voor een budget prijsje
Sluiten