Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 10 jul 2021

Deze week in de Aldi folder: allerlei leuks voor een gezellige tuin

Toen we de weersvoorspellingen voor volgende week voorbij zagen komen, konden we maar één ding denken: dat wordt de tuin in! Vooral het weerbericht van volgend weekend is fantastisch en dan brengen wij natuurlijk het liefste uurtjes in de zon door. In de Aldi folder week 28 zien we allerlei leuke items om de tuin op te fleuren.

We selecteerden onze drie favorieten en delen ze maar al te graag met je. Klaar voor? Here they come.

Leuke tuindingen in de Aldi folder week 28 2021

aldi folder week 28 2021 solar decolamp
Bron: Aldi folder week 28

Solar decolamp

Het is nu nog lekker lang licht buiten, maar we hebben de langste dag al gehad en dat betekent dat het dus steeds eerdr donker wordt. Dat is geen probleem, want met deze solar decolamp heb je nog gezellig sfeerlicht in de tuin.

De lampjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, in het roze, blauw en grijs. De decolampen zijn uitgerust met warmwitte leds en verlichten je tuin tot wel 7 uur – daarna hebben de lampjes weer licht nodig om volledig op te laden. Je betaalt €4,99 per stuk.

13 soorten bloemen uit het tuincentrum die de hele zomer bloeien

aldi folder week 28 2021 solar decolamp
Bron: Aldi folder week 28

Outdoorkaars in terracottaschaal

Ben jij net zo gek op terracotta als wij? Dan wil je deze Outdoorkaars in terracottaschaal ook in de tuin hebben staan. De kaarsen zijn verkrijgbaar in twee maten en veel verschillende kleuren. Je betaalt €3,99 per stuk voor de grote, of €3,99 per set voor de kleinere versie.

aldi folder week 28 2021
Bron: Aldi folder week 28

Tuin-windlicht

Een favoriet: met een tuin-windlicht geef je jouw achtertuin een enorm gezellige look. Deze bohemian windlichten zijn gemaakt van hout en voor de kosten hoef je het in elk geval niet te laten: je betaalt er deze week maar €9,99 per stuk voor. De windlichten zijn 34 tot 39 centimeter hoog en je hebt keuze uit vier verschillende soorten.

Gezellig: zo creëer je een warme bohemian sfeer in de tuin

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze week in de Aldi folder: allerlei leuks voor een gezellige tuin
Sluiten