Whooop, deze leuke kamerplanten scoor je deze week in de Aldi folder

Op zoek naar nieuwe kamerplanten om je urban jungle mee aan te vullen? Haast je dan deze week naar de Aldi, want in de Aldi folder week 27 vinden we weer groene kamerplanten in een leuke pot voor een heel klein prijsje.

De kamerplanten uit de Aldi folder zijn een gemakkelijke manier om jouw plantencollectie nóg groter te maken. En dat op een goedkope manier, daar houden we van.

Nog meer tips voor meer planten in huis? Goedkope manieren om de planten in je urban jungle uit te breiden.

aldi folder week 27 kamerplanten

Kamerplanten uit de Aldi folder week 27

De kamerplanten uit de Aldi folder week 27 zijn hot. Het gaat onder andere om een kleine Sanseveria, die in de volksmond ook wel beter bekend staat als Vrouwentong, en verschillende soorten Varens. Daarnaast krijg je de hippe pot er ook nog eens gratis bij, wat wil je nog meer?

Deze combinatie haal je in huis voor slechts €3,99. Wij weten een ding zeker: na dit weekend zijn ál deze planten bij ons in huis te vinden. Je shopt deze kamerplanten vanaf donderdag 4 juli.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor de altijd vrolijke Portulaca Carnaval. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Neem deze opblaasbare jacuzzi van de Aldi bijvoorbeeld – daar wil je deze zomerse dagen toch het allerliefste in liggen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Whooop, deze leuke kamerplanten scoor je deze week in de Aldi folder
Sluiten