Ken jij de Portulaca al? Je scoort ‘m deze week bij de Aldi

Je hebt vrolijke planten, en je hebt súper vrolijke planten. De Portulaca mogen we schalen in de laatste categorie. Met zijn vele gekleurde bloemen is de Portulaca namelijk een kleurrijke toevoeging aan je tuin, terras of balkon. Goed nieuws: deze week scoor je ze voor een prikkie in de Aldi folder week 26.

Vorige week schreven we nog over de vrolijke vlinderlokkende planten uit de Aldi folder. Deze planten waren over het algemeen paars van kleur – een prachtige kleur om je tuin wat meer leven in te bladen. De Portulaca kan er ook wat van. De bloemen van deze plant zijn namelijk een mix van roze, oranje en geel.

aldi folder week 26 planten

Planten uit de Aldi folder week 26

Deze vrolijke plant voor in de tuin is hot. We zien ‘m de laatste tijd overal voorbij komen. Nog een leuk feitje over de Portulaca: zodra de zon ondergaat, sluit de plant zijn bloemetjes. Als ‘s morgens de zon weer opkomt, laten de bloemen zich weer zien. Dit maakt het altijd een feestje om naar de Portulaca te kijken. De bijnaam van de plant is niet voor niets Carnaval.

In de Aldi folder week 26 vinden we een Portulaca met potmaat 14. Ze zijn te koop voor €2,59 per stuk. Geef de plant 1 tot 2 keer per week water, en je zult er lang van genieten.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor supermooie vlinderlokkende planten. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Neem deze opblaasbare jacuzzi van de Aldi bijvoorbeeld – daar wil je deze zomerse dagen toch het allerliefste in liggen?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Ken jij de Portulaca al? Je scoort ‘m deze week bij de Aldi
Sluiten