Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 26 jun 2021

Willen we hebben: in de Aldi folder staan veel dingen voor je hond of kat

Veel van ons hebben een huisdier en ook zij hebben zo nu en dan wat interieuritems nodig. Goed om ze dus niet te vergeten en Aldi helpt ons daarbij. In de Aldi folder week 26 2021 staan namelijk allerlei honden- en kattenspullen.

Het zijn er een paar dus wij zetten de super aanbiedingen voor jullie op een rijtje. De actie geldt vanaf woensdag 30 juni 2021.

In de Aldi folder week 26 2021

Kattenmand aldi folder week 26
Bron: Aldi

Kattenmand

Laten we beginnen met deze super kattenmand. Het is een 3-in-1, slaap- en speelplek. Hoe fijn is dat? Hij is gemaakt van karton dus licht in gewicht en hij is super makkelijk in elkaar te zetten.

Hij heeft een ligoppervlak van 40 centimeter en kost €6,99 per stuk. Dat is weinig voor een item met meerdere functies.

Kat aldi folder week 26 2021
Bron: Aldi

Kattenmand

Deze bolvormige kattenmand is perfect voor als je even zin hebt in iets anders. Hij staat prachtig in je interieur en het wordt zeker weten het lievelingsslaapplekje van je kat. Hij is 44 centimeter groot en kost €14,99.

Hondenzwembad aldi folder week 26 2021
Bron: Aldi

Hondenzwembad

Heerlijk om af te koelen op hete zomerdagen: dit hondenzwembad wil toch iedereen? Zo kan je trouwe viervoeter zich in de zomer heerlijk afkoelen en spelen tegelijk.

Het bad is er in het groot en klein. In het klein zijn de afmetingen: 80×20 centimeter voor €9,99 en in het groot zijn de afmetingen: 120 x 30 centimeter voor €16,99.

Kattenspeeltje
Bron: Aldi

In de Aldi folder week 26 2021: Kattenspeelgoed

Het speelgoed mag natuurlijk niet ontbreken in de honden- en kattencollectie. Dit krabspeelgoed is perfect om je kat uren mee te vermaken. Ze kunnen zich hier helemaal op uitleven en het zorgt er ook nog eens voor dat hun nageltjes worden aangescherpt.

Ook ideaal voor kittens om te wennen aan krabpalen en er zit een belletje aan het einde van de staart. De afmetingen zijn 53x17x19 centimeter en hij kost €7,99.

Aldi folder week 26 2021
Bron: Aldi

Gepersonaliseerde voerbak

Last but not least: deze gepersonaliseerde, keramische voerbakset is 2-delig en perfect voor je hond of kat. Je kan kiezen tussen uni, poot, bot en hond. De kleine bak is 16 centimeter en de grote bak is 20,5 centimeter.

De actie geldt vanaf woensdag 30 juni en de voerbak kost €6,99. Hij komt met een matzwart beschrijfbaar krijtvlak, én is vaatwasmachinebestendig, ideaal!

Deze populaire kamerplanten zijn giftig voor je hond

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Willen we hebben: in de Aldi folder staan veel dingen voor je hond of kat
Sluiten