Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 21 jun 2020

Dé must have van deze zomer: deze 2-in-1 houtskoolgrill wil je nú in huis halen

Wat een stoer ding! In de Aldi folder week 26 staat een 2-in-1 houtskoolgrill die je binnen een handomdraai omtovert tot een vuurkorf. Dit hebbeding willen we deze zomer sowieso in de tuin hebben staan.

We hebben nu al zin in de zomer. Wat dat betreft komt deze actie nét een weekje te laat, want deze week wordt het wel heel lekker warm. Vanaf zaterdag 27 juni ligt deze houtskoolgrill in de winkels. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat het de komende zomer nog véél vaker warm gaat worden, dus we zien geen enkele reden om deze houtskoolgrill níét te kopen.

Aldi folder week 26: houtskoolgrill

Deze zomer blijven we thuis. Geen vakantie aan de Costa del Sol, maar een maandenlange retreat in Costa del Achtertuin. En eerlijk is eerlijk: dat vinden we helemaal niet zo erg. Door niet naar het buitenland te gaan, kan je een flinke hap geld besparen. Geld wat je kunt uitgeven aan toffe dingen zoals deze houtskoolgrill.

aldi folder week 26 houtskoolgrill
Bron: Aldi folder week 26

Wokken en grillen

Het bovenste gedeelte van de houtskoolgrill is ideaal voor een barbecue. Je kunt de grill gebruiken om te grillen – goh – maar kunt er ook voor kiezen om een wokpan te gebruiken en zo je favoriete groentes en wokgerechten te bereiden. Eigenlijk koop je met deze houtskoolgrill uit de Aldi folder week 26 meteen een hele buitenkeuken.

En om het nóg makkelijker te maken, wordt de grill geleverd met drie houten planken die je rondom de grill kunt bevestigen. Zo kan je aan de grill staan en je vlees en groenten gaar zíén worden. We krijgen er nu al trek van.

aldi folder week 26 houtskoolgrill
Bron: Aldi folder week 26
aldi folder week 26 houtskoolgrill
Bron: Aldi folder week 26

Ben je klaar met grillen, maar heb je ‘s avonds nog geen zin om naar binnen te gaan? Dan tover je de houtskoolgrill gemakkelijk om naar een vuurkorf of vuurschaal. Zo kan je ook als het afkoelt nog heerlijk buiten zitten – en daar houden we van. Je haalt ‘m in huis voor €249. Meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dé must have van deze zomer: deze 2-in-1 houtskoolgrill wil je nú in huis halen
Sluiten