Haal vlinders naar jouw achtertuin met de vlinderlokkende planten van de Aldi

Dat wij fan zijn van de planten uit de Aldi folder, dat kan geen verrassing meer zijn. Elke week zetten wij de planten uit de Aldi folder in het zonnetje op Roomed. In de Aldi folder week 25 zien we prachtige planten waarmee er gegarandeerd mooie vlinders in jouw achtertuin komen.

Dat wij veel van vlinderlokkende planten in de tuin houden, dat heb je al eerder kunnen lezen in dit artikel: Met deze 6 tips krijg je meer vlinders in de tuin. We zijn dan ook heel blij dat ook de Aldi hier aan meedoet door deze prachtige planten te verkopen.

aldi folder week 25 planten

Planten uit de Aldi folder week 25

In de Aldi folder week 25 vinden we prachtige vlinderlokkende planten. Je hebt de keuze uit de Lavandula, Salvia, Gaura en Verbena. Deze planten voor in de tuin zijn over het algemeen allemaal paars. Vlinders worden aangetrokken door de nectar die in de planten te vinden is.

Buiten dat vinden we deze paarse planten een echte eyecatcher in de tuin. Je betaalt er ook niet al te veel voor: voor slechts €2,99 leg jij ze in jouw winkelmandje. Daar zouden wij ze niet voor kunnen laten liggen!

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor supermooie bijenlokkende planten. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Neem deze opblaasbare jacuzzi van de Aldi bijvoorbeeld – daar wil je deze zomerse dagen toch het allerliefste in liggen?

Reageer op artikel:
Haal vlinders naar jouw achtertuin met de vlinderlokkende planten van de Aldi
Sluiten