Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 19 jun 2021

Wil je hebben: Aldi komt deze week met een metalen plantenstandaard

Dit keer geen kamerplanten of tuinplanten, want in de Aldi folder week 25 2021 staat een metalen plantenstandaard en die wil je zeker ook in jouw interieur hebben staan. Perfect om je favoriete planten mee te ondersteunen en om je interieur wat extra’s te geven.

De actie geldt vanaf woensdag 23 juni 2021 dus je zult nog heel eventjes geduld moeten hebben. Maar hey, dan heb je ook wat.

Aldi folder week 25 2021

Aldi folder week 25 2021
Bron: Aldi

Metalen plantenstandaard

Aldi verrast ons dit keer met plantenaccessoires (die heb je immers ook nodig) in plaats van met planten en daar zijn wij zeker niet ontevreden over. De standaard is net iets specialer dan elke andere plantenpot. Lees snel verder voor de details.

Leuke DIY voor het weekend: zo maak je zelf een betonnen plantenpot


Metalen plantenstandaard
Bron: Aldi

Aldi plantenstandaard

Deze standaard is bedoeld voor binnenshuis en komt ik het beige en groen. In de Aldi folder week 25 2021 heeft de tweedelige set een potmaat van 15 centimeter en 13 centimeter. De grotere is 45 centimeter hoog en de kleinere 30 centimeter.

Aldi folder week 25 2021
Bron: Aldi

Leuk om naast elkaar neer te zetten of om juist apart in huis te plaatsen. Ze kosten per set €19,99 dus dat is niet veel geld voor zo’n luxe design. Wij zouden het in ieder geval wel weten.

Deze 8 tuinplanten groeien uitstekend naast lavendel


Plantenstandaard beige
Bron: Aldi

Keuzes, keuzes en nog eens keuzes

Ze komen niet alleen met twee verschillende kleuren maar ook met twee verschillende soorten. Je hebt ze natuurlijk in het klein en groot maar deze plantenstandaard ziet er helemaal anders uit. Hij is een stuk hoger dan de andere, namelijk 60 centimeter en heeft onderaan nog een extra plateau.

Aldi folder week 25 2021
Bron: Aldi

Wij vinden het er erg mooi uitzien en het geeft je interieur en luxe en verfrissende uitstraling. Oude plantenpot eruit, deze metalen erin. Hij heeft verder een potmaat van 18 centimeter en kost net als de andere ook €19,99. Je kan ze in de Aldi folder week 25 2021 kopen vanaf woensdag 26 juni.

Kleur op je balkonnetje: dit zijn 5 leuke planten voor op je balkon

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Wil je hebben: Aldi komt deze week met een metalen plantenstandaard
Sluiten