Check it out: deze mooie planten scoor je deze week in de Aldi folder

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke planten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle.  In de Aldi folder week 24 vinden we allerlei verschillende planten. Onze favorieten: de calla, canna en verschillende bijenlokkende planten.

aldi folder week 24 planten

Planten uit de Aldi folder week 24: Calla en Canna

Calla en Canna klinkt misschien als een komisch duo, maar eigenlijk zijn het gewoon deze prachtige tuinplanten. Mocht je de planten liever in huis hebben, dan zou de Calla ook als kamerplant neerget kunnen worden. De Canna is wel een echte zonaanbidder, dus die heeft liever een mooi plekje buiten.

Zowel de Calla als Canna geef je twee keer per week een scheut water. De Calla is 35-45 centimeter groot, de Canna kan wel 45-75 centimeter groot worden. Ze zijn van jou voor €3,99 per stuk. Dat wordt flink inslaan, want ze zijn het állerleukste wanneer ze met een paar soortgenoten in een mooie pot of kuip staan.

aldi folder week 24 planten

Planten uit de Aldi folder week 24: Bijenlokkende planten

Dat wij van veel bloemen en planten in de tuin houden, dat is geen geheim. Maar als deze bloemen en planten ook nog eens zorgen voor extra vlinders en bijen in de tuin, dan zijn wij helemaal gelukkig. Met deze verschillende bijenlokkende planten trek je meer bijen naar jouw achtertuin. En dat voor slechts €2,99 per plant.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor supermooie rozen.  We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Neem dit goedkope dekbedovertrek uit de Aldi folder, bijvoorbeeld. Wij zijn helemaal verliefd!

Reageer op artikel:
Check it out: deze mooie planten scoor je deze week in de Aldi folder
Sluiten