Yes! Deze week scoor je ook bij de Aldi een prachtige jacuzzi

Hoe je jouw zomeravonden nóg fijner kunt maken? Met een heerlijke jacuzzi in de tuin natuurlijk. Deze week scoor je een stijlvolle opblaasbare jacuzzi bij de Aldi voor een relatief lage prijs. Ja, wij zouden wel raad weten met de bubbelstand met 120 bubble-jets. Laat die Aldi folder week 24 maar liggen, en ren zaterdag naar de Aldi!

Een paar weken geleden zagen we ook in de Lidl folder een mooie jacuzzi voor weinig geld. Welke van de twee is jouw favoriet?

aldi folder week 24 jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi uit de Aldi folder week 24

Trommel je vrienden en je geliefde maar bij elkaar, want in de opblaasbare jacuzzi uit de Aldi folder gaan jullie gezellige zomeravonden tegemoet. Een rosé in je hand urenlang bubbelen en genieten van de ondergaande zon, het klinkt ons als muziek in de oren.

In deze jacuzzi is ruimte voor 4 personen. Je kunt de temperatuur behoorlijk opstoken met het handige bedieningspaneel. De temperatuur van het water kan verwarmd worden tot maar liefst 40 graden. De inhoud van de opblaasbare jacuzzi is 795 liter, en de afmetingen zijn 196 x 71 cm met een doorsnede van 145 cm. Daarnaast krijg je er ook nog eens een opbergtas, afdekzeil, grondzeil en chloordrijver bij.

aldi folder week 24 jacuzzi

Zie jij deze opblaasbare jacuzzi ook wel in jouw achtertuin staan? Vanaf zaterdag 15 juni scoor je ‘m bij de Aldi voor €379. Dat is misschien even een investering, maar als we denken hoe veel plezier we hier aan gaan hebben… dan strijken we graag over ons hart.

Meer leuks uit de Aldi folder

Elke week checken wij de Lidl folder en Aldi folder voor jou op de leukste aanbiedingen op het gebied van interieur en planten. De beste deals delen we met jullie in onze Folder finds. De Folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 24. En we kunnen je verklappen: daar staat echt héél veel leuks tussen deze week.

En mocht je toch naar de Aldi gaan voor deze superaanbieding, check dan meteen of er nog wat mooie rozenplanten te koop zijn. Je kunt niet genoeg mooie planten in de tuin hebben als je vanuit je jacuzzi naar je bloeiende tuin kijkt, of wel?

Reageer op artikel:
Yes! Deze week scoor je ook bij de Aldi een prachtige jacuzzi
Sluiten