Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 12 jun 2021

Snel naar de winkel: Aldi verkoopt een groene kamerplant in keramieken pot

Aldi is een winkel met veel goede deals en al helemaal als het om kamerplanten gaat. Wij van Roomed inspireren jullie dan ook al te graag met de kamerplanten van deze winkel. In de Aldi folder week 24 2021 staat weer een topdeal die we aan jullie gaan laten zien.

Zo hebben jullie voor weinig geld een erg groen interieur en laten we daar nu erg van houden. De actie geldt vanaf woensdag 16 juni 2021. Vanaf dan kan je dus naar de winkel om je urban jungle thuis te vergroten.

Aldi folder week 24 2021

In de folder staat namelijk (alweer) een prachtige kamerplant die je klaar maken voor een hete zomer. Wij hebben de leukste deal uit de folder gehaald. Scroll snel verder om de planten te zien zodat jouw interieur een goede groene boost kan krijgen.

Wat hebben kamerplanten en kaneel met elkaar te maken? Meer dan je denkt!


Aldi folder week 24 2021
Bron: Aldi

Kamerplant in keramieken pot

Vanaf woensdag 16 juni kan je in de Aldi deze groene kamerplant scoren. Hij is groot (tussen de 60 en 105 centimeter maar liefst) en heeft een potmaat van 19 centimeter. Perfect om in een hoek te zetten of een ruimte iets interessanter mee te maken.

De kamerplant kost maar €12,99 en komt ook nog eens in een (wederom groene) keramieken pot. Ideaal want eenmaal in huis hoef je dus alleen nog maar een mooi plekje uit te zoeken voor de plant en je bent klaar. Geen gedoe met potten en potgrond dus.

7 leuke plantenpotten om jouw interieur wat vrolijker te maken

Verzorging

Ook qua verzorging is dit een toppertje. Als je hem één keer per week een beetje water geeft zal hij goed blijven groeien. Verder houdt hij wel van een beetje zon maar in een halfschaduw plek zal hij het ook goed doen.

Hij is alleen niet bestemd voor buiten maar zo’n mooie plant houden we ook graag binnen. Wij weten in ieder geval wat we woensdag 16 juni gaan doen: lekker naar Aldi om deze topdeal in het echt te bekijken (en te scoren).

Zo zorg je ervoor dat jouw katten van je kamerplanten afblijven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Snel naar de winkel: Aldi verkoopt een groene kamerplant in keramieken pot
Sluiten