Haal de romanticus in je naar boven met de rozenplanten uit de Aldi folder

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke planten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle.  In de Aldi folder week 23 vinden we naast erg mooie rozenplanten ook een selectie van toffe plantjes zoals anjers, kalanchoë’s, celosia’s en chrysanten.

Wie zei dat rozen enkel in een vaas op tafel horen te staan? Dat rozen ook prima in de tuin passen, is bij deze bewezen. Aldi heeft namelijk zowel struikrozen als rozen op stam in de aanbieding deze week. Allebei prachtig!

Planten uit de Aldi folder week 23: rozen en en andere kleurrijke plantjes

 

Deze rozen op stam zijn een echte blikvanger op het terras of balkon. Ze zijn geschikt om in een pot of een bak te zetten. Wij zien het al helemaal voor ons hoe deze rozen op stam de show stelen op een zomers tuinfeest. Je hebt de keuze uit roze of gele rozen, te koop voor €9,99 per stuk bij Aldi.

Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van rozen, kan daarnaast ook een paar struikrozen in huis halen. Voor maar €3,49 scoor je zo’n rozenstruik, waarbij je de keuze hebt uit geel, roze of rood.

Tot slot zie je volgende week deze toffe plantjes in de winkelrekken van Aldi verschijnen. Of je nu kiest voor anjers, kalanchoë’s, celosia’s of chrysanten: leuk staan ze sowieso. Geef ze 1 à 2 keer per week water en fleur er je hele huis en tuin mee op! De bloeiende plantjes worden per 4 verkocht en kosten €2,49 per stuk.

Wij vinden deze (rozen)plantjes ideaal als charmeoffensief voor je partner of gewoon lekker voor jezelf. Want van kleurrijke bloemen en planten krijgen we nooit genoeg, toch?

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor supermooie bloeiende perkplanten. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Neem dit goedkope dekbedovertrek uit de Aldi folder, bijvoorbeeld. Wij zijn helemaal verliefd!

Reageer op artikel:
Haal de romanticus in je naar boven met de rozenplanten uit de Aldi folder
Sluiten