Deze veel te schattige dekbedovertrekken wil je hebben voor de kinderkamer (en kosten bijna niks)

We krijgen er geen genoeg van: dekbedovertrekken met toffe graphics en opdrukken die je slaapkamer net dat beetje extra geven. En laat supermarktketen Aldi dat maar al te goed begrijpen. In de Aldi-folder van week 23 vind je deze te schattige dekbedovertrekken voor in de kinderkamer die je zeker weten niet kunt laten liggen.

Tenzij je misgrijpt natuurlijk, want we weten uit ervaring dat je er als de spreekwoordelijke kippen bij moet zijn als er toffe items in de folder staan.

dekbedovertrek voor jongens uit de aldi folder week 23

Aldi folder week 23: dekbedovertrekken voor de kids

Er zijn twee verschillende prints voor de kinderkamer, een blauw groene variant met dino’s (voor de stoere kids onder ons) en een lieve variant met een slapende panda.

De dekbedovertrekken hebben beiden een neutrale onderkant (de dino-variant is blauw en de panda-variant heeft grijze stipjes). Als je de tekening zat bent, kun je dus altijd nog iets anders kiezen.

De dekbedovertrekken staan deze week in de Aldi-folder en koop je dus in de aanbieding. Voor het 1-persoonsdekbed betaal je €9,99.

Bijpassende kussens

En om het extra leuk te maken, heeft het dekbedovertrek een bijpassende kussen/knuffel. Eerlijk: wij vinden ze gewoon te schattig om te laten liggen. Beide kussentjes kosten €4,99 per stuk en koop je bij Aldi.

Meer leuke aanbiedingen uit de Lidl- en Aldi-folder

Elke week checken wij de Lidl folder en Aldi folder voor jou op de leukste aanbiedingen op het gebied van interieur en planten. De beste deals delen we met jullie in onze Folder finds. De Folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 23. Wellicht staan er nog wat leuke aanbiedingen in die nog in de winkels liggen.

Reageer op artikel:
Deze veel te schattige dekbedovertrekken wil je hebben voor de kinderkamer (en kosten bijna niks)
Sluiten