Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 5 jun 2021

Laat de zomer maar komen: Aldi komt met toffe terrasplanten

De zomer komt er weer aan en de terrassen zijn weer open: wij kunnen ons geluk niet op en al helemaal niet toen we de Aldi folder week 23 2021 zagen. Hier staan namelijk (als je het ons vraagt) erg leuke terrasplanten in en wij zijn enthousiast.

Wij laten ze snel aan jullie zien. De actie geldt vanaf woensdag 9 juni 2021.

In de Aldi folder week 23 2021: terrasplanten

De terrasplant in de folder komt in zes (!) verschillende soorten en voor een prikkie is hij van jou. Ideaal als je de zomer echt wilt inluiden in je tuin. We zullen jullie niet langer in spanning houden: scroll snel verder om deze leuke planten te zien (en daarna te kopen).

Zo kom je er achter welke plant je hebt gekocht als dat níét op de pot staat


Aldi folder week 23 2021
Bron: Aldi

De toffe terrasplant in de folder

Deze schattige planten zijn 40 tot 65 centimeter hoog en hebben een potmaat van 23 centimeter. Ideaal voor als je ergens nog een klein plekje vrij hebt in je tuin. Ze kosten €6,99 per stuk dus als je niet kunt kiezen kan je ze altijd allemaal nog kopen. 😉

Gezellig: zo creëer je een warme bohemian sfeer in de tuin


Aldi folder
Bron: Aldi

Aldi folder week 23 2021
Bron: Aldi

Keuzes maken bij Aldi

Er zijn heel veel keuzes in de folder: je kunt kiezen tussen de Hosta, Verbena, Salvia, Astilbe, Lavendel en Lupine. Je kunt ze buiten neerzetten en als je ze twee of drie keer per week water geeft zullen ze erg lang mee gaan.

Het zijn verder erg makkelijke planten want je kan ze zó in de grond zetten of gewoon in losse potten in je tuin. En dat allemaal voor nog geen zeven euro.

Aldi folder week 23 2021
Bron: Aldi

Zet ze neer op een plek waar ze af en toe een beetje zon krijgen en af en toe wat schaduw. Zo groeien ze het beste en onthoudt: als je plant blij is ben jij ook blij. Je kunt ze bij Aldi kopen vanaf woensdag 9 juni, wij kunnen niet wachten!

Geef jij jouw planten altijd te veel water? Dan kan je ze het beste in déze pot zetten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Laat de zomer maar komen: Aldi komt met toffe terrasplanten
Sluiten