Ga voor een kleurrijke zomer met de bloeiende perkplanten uit de Aldi folder

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke planten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle.  In de Aldi folder week 22 vinden we verschillende soorten bloeiende perkplanten waarmee jij in één klap zomer in je tuin brengt.

Er zit altijd wel een mooie perkplant voor jou bij, want je hebt de keuze uit maar liefst 5 verschillende soorten die met elkaar gecombineerd worden. Dit zorgt voor een kleurrijk geheel in de tuin, we like. 

aldi folder week 22 planten

Planten uit de Aldi folder week 22: bloeiende perkplanten

Bij de bloeiende perkplanten uit de Aldi folder heb je onder andere de keuze uit de calibrachoa, lobelia, verbena en zelfs combinaties hiervan. Door het kleurrijke samenspel van de bloemen wordt het één groot zomers feestje in jouw voor- en achtertuin.

Er zijn twee verschillende potmaten verkrijgbaar. De bloeiende perkplanten in potmaat 12 koop je voor €1,79 per stuk, en potmaat 17 neem je mee voor €2,99. De planten liggen vanaf 29 mei in de winkels.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor zowel klim- en slingerplanten als de prachtige zomerbloeiers gerbera, dahlia en geranium. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel. Daarmee wordt tuinieren je wel heel gemakkelijk gemaakt.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Neem dit goedkope dekbedovertrek uit de Aldi folder, bijvoorbeeld. Wij zijn helemaal verliefd!

Reageer op artikel:
Ga voor een kleurrijke zomer met de bloeiende perkplanten uit de Aldi folder
Sluiten