Hallo urban jungle! Deze klim- en slingerplanten scoor je deze week bij de Aldi

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke planten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle. Deze week vinden we verschillende leuke klim- en slingerplanten in de Alder week 21.

De planten uit de Aldi folder week 21 liggen vanaf donderdag 23 mei in de winkels. Ga je voor die tijd? Dan is de kans groot dat je deze planten nog ziet liggen: Pluk je eigen groenten met de groenteplanten uit de Aldi folder.

aldi folder week 21 planten

Aldi folder week 21: klim- en slingerplanten

Als je voor de klim- en slingerplanten naar de Aldi komt, heb je de keuze uit verschillende mooie planten. Zo vinden we onder andere de Passiflora, Lonicera, Falloppia en Clematis in de Aldi folder week 21. Stuk voor stuk prachtige zomerbloeiers met de mooiste, kleurrijkste bloemen. Als hiermee de zomer niet in je tuin komt, dan weten wij het ook niet meer.

Deze klim- en slingerplanten hoef je maar 1 x per week water te geven. Per stuk kosten ze €2,99.

aldi folder week 21 planten

Aldi folder week 21: Gerbera, dahlia of geranium

Maar dat is nog niet alles. Als je niet zo verknocht bent aan klimplanten, maar wél op zomerbloeiers, dan staat er in de Aldi folder nog een ontzettend leuke aanbieding voor je. Deze week haal je namelijk ook een Gerbera, Dahlia of Geranium bij onze favoriete budgetwinkel. Je shopt potmaat 17 voor €2,99 per stuk.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor prachtige groenteplanten. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel. Daarmee wordt tuinieren je wel heel gemakkelijk gemaakt.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals dit goedkope dekbedovertrek uit de Lidl folder.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Hallo urban jungle! Deze klim- en slingerplanten scoor je deze week bij de Aldi
Sluiten