Oh yes, deze dekbedovertrekken met tropisch tintje zijn echt té leuk

Als jij net zo gelukkig wordt van een tropisch printje in de slaapkamer als wij – dan hebben we dé aanbieding voor jou gevonden. In de Aldi folder week 21 vinden we goedkope dekbedovertrekken met twee ontzettend leuke prints.

We kunnen ons ook voorstellen dat dit dekbedovertrek uit de Aldi folder het hartstikke goed doet in de kinderkamer. Waar ga jij deze te leuke dekbedovertrekken voor gebruiken?

aldi folder week 21
aldi folder week 21

Aldi folder week 21: goedkoop dekbedovertrek

Het dekbedovertrek uit de Aldi folder is verkrijgbaar in twee verschillende tropische prints: er is een zwart-witte variant met giraffen én okergele giraffenprint, en een drukke groen/blauwe variant met bladeren en een subtiele panterprint.

Hieronder zie je de twee prints nog iets duidelijker:

aldi folder week 21 aldi folder week 21

Het dekbedovertrek uit de Aldi folder met de giraffen is onze favoriet, omdat je ‘m ook binnenstebuiten kan gebruiken. Zo wordt jouw zwart-witte dekbedovertrek ineens een dekbedovertrek met okergele giraffenvlekken. Toch worden we ook erg blij door de felle kleuren van het dekbedovertrek met vrolijke groene bladeren. Dat is sowieso een feestje om onder te slapen.

Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. De afmetingen van het 1-persoons dekbedovertrek zijn 140 x 200/220 cm, met een kussensloop van 60 x 70 cm. Dit shop je voor €12,99. Liever een 2-persoon dekbedovertrek? Deze is 240 x 200/220 cm groot. Hier krijg je 2 kussenslopen van 60 x 70 cm bij voor €19,99.

Meer leuke aanbiedingen uit de Aldi folder

Elke week checken wij de Lidl folder en Aldi folder voor jou op de leukste aanbiedingen op het gebied van interieur en planten. De beste deals delen we met jullie in onze Folder finds. De Folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 20. Wellicht staan er nog leuke aanbiedingen in die nog in de winkels liggen.

Ook zetten we elke week een toffe aanbieding voor je in het zonnetje. Deze week lag er bij bijvoorbeeld bij de Lidl óók een hartstikke leuk dekbedovertrek in de schappen.

Reageer op artikel:
Oh yes, deze dekbedovertrekken met tropisch tintje zijn echt té leuk
Sluiten