Scoor deze week een goedkoop, tropisch dekbedovertrek bij de Aldi

Onze Lidl- en Aldi folder finds hebben we even on hold gezet, omdat we het niet bij de huidige situatie vonden passen. Maar nu het leven langzaam weer op gang komt, konden we jullie deze aanbieding van een té leuk goedkoop dekbedovertrek uit de Aldi folder week 21 niet onthouden.

Met deze zomerse prints haal je namelijk wel heel gemakkelijk de zomer in huis. Riep iemand daar een vakantie naar Costa del Bedroom?

Dekbedovertrek uit de Aldi folder week 21 2020

Met dit dekbedovertrek uit de Aldi folder waan je je elke ochtend in een tropische bestemming. Want wat zijn deze dekbedovertrekken vrolijk!

aldi folder week 21 2020 dekbedovertrek
Bron: Aldi folder week 21
aldi folder week 21 2020 dekbedovertrek
Bron: Aldi folder week 21

Het dekbedovertrek uit de Aldi folder is verkrijgbaar in twee verschillende prints. Op de bovenstaande foto’s kan je de vrolijke prints zien. Onze favoriet is de okergele versie met witte vogels, maar ook het groene dekbedovertrek met bladeren is er eentje die we maar al te graag op ons bed zouden willen neerleggen.

Hebben?

Hoe je het ook wendt of keert: de kleuren zijn helemaal van ‘nu’ en in veel slaapkamers goed te combineren. En hoera: ze komen zowel in een één-persoons variant als een twee-persoons variant. De dekbedovertrekken kosten €12,99 en €19,99. Daar kunnen wij ze in elk geval niet voor laten liggen.

De aanbieding is geldig vanaf woensdag 20 mei. Uiteraard gelden in alle Aldi-winkels de corona-maatregelen, dus houd afstand en kom niet naar de winkel als je ziek bent. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de Aldi-website.

Met deze tips maak je jouw slaapkamer nog fijner

Reageer op artikel:
Scoor deze week een goedkoop, tropisch dekbedovertrek bij de Aldi
Sluiten