Pluk je eigen groenten met de groenteplanten uit de Aldi folder

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke planten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle. Deze week scoren we groenteplanten voor in de tuin, want daar staat de Aldi folder week 20 vol mee.

De groenteplanten uit de Aldi folder week 20 liggen vanaf donderdag 16 mei in de winkels. Ideaal voor mensen die wel graag hun eigen groenten willen verbouwen, maar liever niet willen beginnen met zaaien.

aldi folder week 20 planten

Groenteplanten uit de Aldi folder week 19

Mensen met groene vingers moeten deze week bij de Aldi zijn, want deze groenteplanten kan je niet aan je voorbij laten gaan. Je hebt de keuze uit een tomatenplant, paprikaplant en zelfs een rode peperplant. Haal ze alledrie in huis, en je hebt zomaar de basisingrediënten van een pittige home made Shakshuka in de tuin staan.

Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten. Voor slechts €4,99 per stuk doen wij ze alledrie in ons winkelmandje. Geef de groenteplanten 2 tot 3 keer per week water, en jij eet deze zomer heerlijke groenten uit eigen tuin.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor prachtige orchideeën. In verband met moederdag verwachten we dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze opblaasbare bank uit de Lidl folder. Dé must have voor deze zomer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pluk je eigen groenten met de groenteplanten uit de Aldi folder
Sluiten