Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 15 mei 2021

Aldi komt wéér met planten voor in onze moestuin and we like it

Als je van moestuinen houdt, houd je van Aldi. In de Aldi folder week 20 2021 verrassen ze ons met groenteplanten, lekker en een goede toevoeging voor in je moestuin. Een ideale plant met trots en kwaliteit gekweekt uit Nederland.

De actie geldt vanaf woensdag 19 mei 2021, nog heel eventjes wachten dus.

In de Aldi folder week 20 2021: groenteplanten

We benoemen het al vaker: een moestuin hebben is leuk én gezond. Met een beetje geduld en wat liefde kan iedereen makkelijk zijn eigen groenten kweken. Aldi denkt hier ook zo over met de groenteplanten uit de Aldi folder week 20 2021.

De planten van Aldi zijn niet alleen mooi, maar ook stuk voor stuk met liefde en duurzaamheid gekweekt. Even een bezoekje brengen aan Aldi is het dus wel waard. Wij laten ze planten aan jullie zien.

Aldi folder week 20 2021
Bron: Aldi

Vruchtdragende groenteplanten voor in je moestuin

Deze vruchtdragende groenteplant zorgt ervoor dat jij makkelijke thuis je eigen groenten kunt oogsten. Begin jij net met je eigen moestuin? Hier vind je alles als je net begint met je eigen moestuin.

Wij helpen je dus een handje op weg én Aldi helpt je een handje op weg. 😉 Je kan kiezen tussen tomaten, paprika en rode peper. Diverse groenten dus voor een klein prijsje want voor €5,99 kan je ze al scoren in de Aldi folder week 20 2021.

Aldi folder peper plant
Bron: Aldi

De groenteplanten hebben een potmaat van 14 centimeter en zijn tussen de 37 en 47 centimeter hoog. Een niet al te grote plant, dus hij zal in elke tuin wel een plekje kunnen vinden.

Geef hem drie of vier keer per week een beetje water en zet hem op een plek met indirect zonlicht en ook af en toe wat schaduw.

Je kan ze in een leuke pot stoppen of gewoon in de grond. Wij willen ze in ieder geval érg graag in onze tuin hebben staan, voor welke groenteplant kiezen jullie?

Voor het eerst beginnen met een moestuin? Tips die elk groentje wilt weten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Aldi komt wéér met planten voor in onze moestuin and we like it
Sluiten