Meer groen in huis? Yes! Dit zijn de goedkope kamerplanten van de Aldi

Elke week slaan wij de Lidl- en Aldi folder open om de interieur aanbiedingen te bekijken. Ook zijn er elke week kamerplanten in de folders te vinden – iets waar wij altijd ontzettend blij van worden. Bijna elke week racen we wel langs onze favo budgetwinkel om een nieuwe plant te halen. Deze week vinden we in de Aldi folder week 2 2020 vetplanten in té leuke potten.

Dat vetplanten onze favoriete kamerplanten zijn, dat vertelden we je al eerder in dit artikel: Waarom vetplanten onze favoriete kamerplanten zijn (en hoe je er voor zorgt).

Daarom zijn we ook maar al te blij dat onze lievelingsplanten deze week voor een spotprijs te koop zijn bij de Aldi. Je kunt ervoor kiezen om de planten in een trendy keramieken pot te kopen, of je gaat voor de vetplanten in de plastic binnenpot.

Aldi folder week 2 2020
Bron: Aldi folder week 2 2020

Kamerplanten uit de Aldi folder week 2 2020: vetplanten

We beginnen met onze favoriete deal: vetplanten in een keramieken pot. We zijn verliefd op de potten met hout-look. Dit staat extra mooi bij het felgroene van de kamerplanten.

De vetplanten in keramieken pot uit de Aldi folder week 2 2020 haal je in huis voor €4,99 per stuk. De planten liggen vanaf woensdag 8 januari in de winkels.

Aldi folder week 2 2020
Bron: Aldi folder week 2 2020

Vetplanten in plastic pot

Zoals we hierboven al vertelden, is het ook mogelijk om de vetplanten zonder keramieken pot te kopen. Dat is vooral handig als je thuis nog genoeg leuke potten hebt om de vetplanten uit de Aldi folder in te zetten.

Om de prijs hoef je het in elk geval niet te laten: voor slechts €1,75 zijn deze vetplanten voor jou. Ook deze aanbieding geldt vanaf woensdag 8 januari. Er zijn veel verschillende soorten vetplanten te koop, dus wees er snel bij voordat jouw favoriet uitverkocht is.

Meer lezen over vetplanten?

Reageer op artikel:
Meer groen in huis? Yes! Dit zijn de goedkope kamerplanten van de Aldi
Sluiten