Speciaal voor moederdag: deze week een mooie orchidee in de Aldi folder

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke planten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle. In de Aldi folder week 19 vinden staat het perfecte cadeau voor moederdag: een prachtige orchidee.

De orchideeën uit de Aldi folder week 19 zijn te koop vanaf maandag 6 mei, dus wees er snel bij! We verwachten dat de moederdag acties van de Aldi erg snel gaan lopen. En da’s maar goed ook, want elke mama verdient een cadeautje op moederdag.

aldi folder week 19 planten orchidee

Aldi folder week 19: orchidee twister

De orchidee uit de Aldi folder week 19 heet niet voor niets ‘Orchidee twister’. De groene stengels van de orchidee zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gedraaid. Dat maakt het een origineel Moederdag cadeau, want zo’n mooie orchidee zag jouw moeder nog niet eerder.

Ook fijn: de orchidee is niet giftig voor honden en katten. Mooi meegenomen als er een nieuwsgierig huisdier bij je moeder rondloopt.

De orchidee uit de Aldi folder week 19 kan 50 tot 70 centimeter hoog worden. Je koopt de orchidee in potmaat 12 voor €9,99.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor meerdere planten om de tuin mee op te fleuren. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze opblaasbare bank uit de Lidl folder. Dé must have voor deze zomer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Speciaal voor moederdag: deze week een mooie orchidee in de Aldi folder
Sluiten