Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 8 mei 2021

Yes laat die zomer maar komen, de Pure Spa whirlpool van Aldi is weer terug!

Aldi komt deze week wel met een hele grote actie als je het ons vraagt. Ze zijn al helemaal summer ready want in de Aldi folder week 19 2021 staat dé Pure Spa whirlpool. Oftewel: opblazen, water erin, en bubbelen maar.

Want eerlijk is eerlijk, wie wil er nu geen Pure Spa whirlpool in de tuin hebben staan? Voor deze relatief goedkope prijs van Aldi zou je meteen naar de winkel willen rennen. Deze toffe actie is geldig vanaf zaterdag 15 mei 2021 en we laten hem snel aan jullie zien.

Pure Spa whirlpool uit de Aldi folder week 19 2021

Dit klinkt voor ons perfect: een betaalbare Spa voor in de zomer om lange warme avonden van te kunnen genieten. Nodig meteen wat vrienden of familie uit want er is zitplaats voor vier personen. De Pure Spa Whirlpool klinkt natuurlijk ook lekker luxe.

Tof – déze bloementrend gaan we aankomende zomer vaak zien

De binnendiameter van de spa is 145 centimeter en de buitendiameter is 196 centimeter, dus je offert er maar twee vierkante meter in de tuin voor op. Er past zo’n 795 liter water in en hij is 71 centimeter hoog.

Aldi folder week 19 2021
Bron: Aldi folder week 19
Aldi folder week 19 2021
Bron: Aldi folder week 19

De Pure Spa whirlpool

De prijs is een beetje spannend, dat geven we toe. De jacuzzi kost namelijk €379,- per stuk en dat klinkt natuurlijk als een behoorlijk bedrag. Ik ben op onderzoek uitgegaan, en vergelijkbare modellen zijn te koop voor ruim €700,-. Tel uit je winst dus. 😉💰💸

Dit betekent heel lang genieten in de zomer voor heel weinig geld. Hij heeft een temperatuurbereik van 20 tot 40 °C en een aantal Bubble Jets van 120, lekker bubbelen dus. Als je hem koopt komt hij inclusief isolatie-afdekzeil. Wij zien onszelf al liggen, jullie ook?

Zwembad kopen? Dit zijn de goedkoopste zwembaden voor de zomer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Yes laat die zomer maar komen, de Pure Spa whirlpool van Aldi is weer terug!
Sluiten