Deze prachtige planten koop je deze week bij de Aldi

Elke week checken we de beste aanbiedingen uit de Lidl folder en Aldi folder voor je. Aanbiedingen die opvallen, en je niet kan laten liggen. Zo zijn we elke week weer blij verrast door de planten uit de Aldi folder. Met deze week 3 verschillende planten waar ons hart sneller van gaat kloppen. Kijk je mee naar de planten uit de Aldi folder week 18?

We beginnen met onze favoriet: hangplanten en planten op stam

aldi folder week 18 planten

Planten op stam en hangplanten

Op de Roomed redactie zijn we het er allemaal over eens: je kan nooit genoeg kleur in de tuin hebben. Met deze planten uit de Aldi folder week 18 komt dat wel goed, want wat een kleurrijke planten zijn er te koop!

Hangplanten zijn al langer onze favoriet, maar ook de planten op stam zijn uitermate geschikt voor een mooi plekje in de tuin. Je hebt de keuze uit Fuchsia, Petunia, Pelargonium, Loberlia en een mix hang potten. Deze planten zijn wel dorstig. Het liefste willen ze 2 tot 3 keer per week een scheutje water. Per stuk kosten ze €4,99.

aldi folder week 18 planten

Aldi folder week 18: Perkplant in pot

Houd je wel van een beetje variatie, dan zijn deze perkplanten in pot echt iets voor jou. Deze goedkope perkplantjes bevatten per pot minstens 3 verschillende bloemen. Leuk om met elkaar te combineren, maar ook om gewoon zomaar in een pot te zetten.
Ook deze planten voor in de tuin hebben 2 tot 3 keer per week water nodig. Voor potmaat 19 betaal je €2,99.
aldi folder week 18 planten

Ook in de Aldi folder week 18: Geraniums

‘Achter de Geraniums zitten’ krijgt wel ineens een hele andere betekenis als die Geraniums buiten staan. Sterker nog, achter deze Geraniums zouden wij best willen zitten! Je haalt ze in huis voor €1,69 per potje.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor deze 4 verschillende planten. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze dekbedovertrekken uit de Aldi folder.

Reageer op artikel:
Deze prachtige planten koop je deze week bij de Aldi
Sluiten