Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 1 mei 2021

Tof! Deze week even wat anders bij Aldi: metalen plantenhangers

We zijn van Aldi altijd goede aanbiedingen gewend waaronder vaak leuke planten voor een prikkie. Ook in de Aldi folder week 18 2021 is het weer raak alleen dit keer niet met planten maar met metalen plantenhangers.

Wij laten ze snel aan jullie zien want deze actie wil je niet missen. De aanbieding geldt vanaf woensdag 5 mei 2021. Vanaf aankomende volgende week wil je dus snel naar Aldi rennen.

In de Aldi folder week 18 2021

Aldi folder week 18 2021
Bron: Aldi

Metalen plantenhangers

De plantenhangers van Aldi komen in veel verschillende varianten. Je hebt keuze uit de kleuren zwart en goud en er zijn maar liefst vijf verschillende vormen waar je uit kunt kiezen.

De plantenhangers kosten €7,99 per stuk. Dat is weer wat we van Aldi gewend zijn: mooie producten voor weinig geld.

7 leuke plantenpotten om jouw interieur wat vrolijker te maken


Ze kunnen maximaal één kilo aan draagkracht aan en hebben een potmaat van 14,5 centimeter. Een ideale plantenhanger voor je kleine groene vrienden dus.

Je kan ze overal aan ophangen om jouw huis wat extra te decoreren. Ze zijn dus ideaal voor als je geen extra plankje of kast over hebt om ze op neer te zetten.

Aldi folder week 18
Bron: Aldi

Deze gouden variant is prachtig om op te hangen in een chique interieur maar kan ook heel goed in andere interieurstijlen. Ze hebben allemaal een lang koord waardoor het makkelijk is om ze op te hangen. Ze zijn niet geschikt voor buiten gebruik.

Van A tot Z een nieuw huis: populaire interieurstijlen en woontrends


De plantenhangers zijn geen standaard plantenpotten en daarom leuk voor als je eens wat anders wilt en jouw planten de show mogen stelen in huis. Goud iets te heftig? Ga dan voor de zwarte variant, deze kan onopvallend opgaan in jouw interieur.

Ook leuk: als je meerdere varianten koopt kan je ze samen bij elkaar ophangen. Dit geeft een speels effect en als je een beetje speelt met de hoogte ziet het er super gezellig uit.

Keuzehulp bij planten kiezen: zo kies je een kamerplant die perfect bij jou past

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Tof! Deze week even wat anders bij Aldi: metalen plantenhangers
Sluiten