Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 20 apr 2019

Deze 4 prachtige tuinplanten kan je deze week kopen bij de Aldi

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke planten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle. In de Aldi folder week 17 vinden we allerlei prachtige planten voor in de tuin, om jouw zomerse weekend nóg zonniger te maken.

Alle planten zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 25 april.

Planten uit de Aldi folder week 17

Oleander

Het is maar goed dat de zon buiten zo heerlijk schijnt, want de Oleander kan niet tegen vorst. Het liefst staat ‘ie op een zonnige, beschutte plek. Je koopt deze prachtige bloeiende Oleander in potmaat 17 en met een hoogte van 50 – 65 cm voor €5,99.

Lavendel

Ben je ook zo dol op Lavendel? In de Aldi folder week 17 vind je twee verschillende potmaten. Lavendel potmaat 10,5 haal je in huis voor slechts €1,99 per pot, een grotere van potmaat 17 kost je €2,99. Niet vergeten om je lavendel twee keer per week water te geven én regelmatig te snoeien voor het mooiste resultaat.

Dipladenia

De vrolijke Dipladenia kan zowel als klim- of hangplant gehouden worden. Het is belangrijk dat je de plant genoeg ruimte geeft, want de stengels kunnen bij voldoende ruimte en de juiste zorg wel tot 4,5e meter lang worden. Ze krijgen het liefste 1 keer per week een scheutje water. Potmaat 14 kost €4,89.

 

Hortensia

Hortensia’s zijn misschien wel onze favoriete planten voor in de tuin. Een ideale plant om het balkon, terras, de patio of de tuin mee op te fleuren. De Hortensia’s uit de Aldi folder week 17 zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, wit, lila, lichtroze en fel roze. Je koopt potmaat 23 voor €5,99.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor een vrolijke dwergfruitbomen. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden, zoals deze dekbedovertrekken uit de Aldi folder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze 4 prachtige tuinplanten kan je deze week kopen bij de Aldi
Sluiten