Yes! Deze week scoor je weer mooie dekbedovertrekken bij de Aldi

Elke week spitten wij de Lidl folder en de Aldi folder even door voor de leukste aanbiedingen. Onze favoriete budgetwinkels verkopen namelijk onwijs leuke items voor je interieur, uiteraard voor weinig geld. In de Aldi folder week 17 staan deze mooie dekbedovertrekken waar je gegarandeerd heerlijk onder slaapt.

En ze staan nog leuk in de slaapkamer ook! Uiteraard, zoals je van de Aldi gewend bent, kan je de dekbedovertrekken kopen voor een klein prijsje.

aldi folder week 17 dekbedovertrek

Aldi folder week 17: dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken uit de Aldi folder week 17 hebben een luxe uitstraling, waardoor ze jouw slaapkamer die echte hotel feeling geven. De dekbedden zijn gemaakt van 100% katoen, en hebben een contrasterend biesje. Er zijn twee verschillende kleuren te koop. Wij kunnen niet kiezen welke we het leukste vinden (dus dan maar allebei?).

Een tweepersoons dekbedovertrek (240 x 220 cm) haal in je huis voor €29,99. Liever een eenpersoons versie (140 x 220 cm)? Dat kan ook, daar slaap je voor €19,99 onder.

aldi folder week 17 dekbedovertrek

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak mooie planten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor een mooie fruitbomen voor in de tuin. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze weekvoor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Hóé leuk zijn bijvoorbeeld deze siliconen bakvormen in de vorm van een lama uit de Lidl folder. Waarschijnlijk zijn ze al uitverkocht, maar wie weet heb je nog geluk en kan je er eentje scoren.

Reageer op artikel:
Yes! Deze week scoor je weer mooie dekbedovertrekken bij de Aldi
Sluiten