Kweek je eigen fruit met een dwergfruitboom uit de Aldi folder

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke planten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle. In de Aldi folder week 16 worden we verrast door fruitbomen die elke achtertuin een botanisch tintje geven. Laat die zon maar komen.

Op het moment dat je de dwergfruitboom koopt, stelt ‘ie nog niet zo veel voor. Eigenlijk koopje een paar takken, die misschien net wat uitlopers hebben. Maar na een poosje geduld, water geven en (hopelijk) veel zon-uren, wordt jouw fruitboom de eyecatcher van de tuin.

Planten uit de Aldi folder week 16: fruitboom

Wij worden er instant vrolijk van, een fruitboom in de tuin. Deze week kan je bij de Aldi dus een dwergfruitboom kopen voor slechts €4,99 per boom.  Je hebt de keuze uit Jonagold appel, peer, zure kers, blauwe pruim, perzik, nectarine en abrikoos. Of ga voor meerdere fruitbomen, zodat je in de zomer de lekkerste cocktails en smoothies kunt maken.

aldi folder week 16 planten tuin fruitboom

De fruitbomen zijn te koop vanaf donderdag 18 april. Wij liggen dan in elk geval voor de winkel. Heb jij al een keuze gemaakt welk fruit er deze zomer in jouw tuin staat te shinen?

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor een prachtige Rhododendron. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Hóé leuk zijn bijvoorbeeld deze siliconen bakvormen in de vorm van een lama uit de Lidl folder.

Reageer op artikel:
Kweek je eigen fruit met een dwergfruitboom uit de Aldi folder
Sluiten