Onder dit satijnen dekbedovertrek slaap je sowieso als een roosje

Elke week spitten wij de Lidl folder en de Aldi folder even door voor de leukste aanbiedingen. Onze favoriete budgetwinkels verkopen namelijk onwijs leuke items voor je interieur, uiteraard voor weinig geld. Deze week staat er weer een goedkoop satijnen dekbedovertrek in de Aldi folder week 16 waarvan ons hart een sprongetje maakt.

De dekbedovertrekken uit de Aldi folder staan op de redactie hoog aangeschreven. Niet alleen is de kwaliteit prima, maar ze zien er ook nog eens leuk uit in elke slaapkamer

Satijnen dekbedovertrek uit de Aldi folder week 16

Slaap jij ook zo lekker onder een dekbedovertrek van 100% satijn? Dan zit je deze week helemaal goed bij de Aldi. De afmetingen van het tweepersoons dekbedovertrek zijn 240 x 220 cm, met een kussensloop (ook satijn!) van 60 x 70 cm. Het dekbedovertrek is te koop in drie verschillende, stijlvolle kleuren: grijs, taupe en creme. Er zit een subtiel streepjespatroon in het dekbedovertrek verwerkt, waardoor je bed nog langer lijkt.

aldi folder week 16 dekbedovertrek satijn

Het dekbedovertrek haal je in huis voor €29,99. Een fijn prijsje voor zo’n prachtig dekbedovertrek.

Ook in de Aldi folder: een eenpersoons dekbedovertrek

Liever een eenpersoons satijnen dekbedovertrek? Ook deze is te vinden in de Aldi folder week 16. De afmetingen zijn 140 x 200 cm, en het kussensloop is 60 x 70 cm. Ook dit satijnen dekbedovertrek is te koop in de kleuren grijs, taupe en creme. Voor de eenpersoonsvariant betaal je €19,99.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak mooie planten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor een prachtige Rhododendron voor in de tuin. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Hóé leuk zijn bijvoorbeeld deze siliconen bakvormen in de vorm van een lama uit de Lidl folder.

Reageer op artikel:
Onder dit satijnen dekbedovertrek slaap je sowieso als een roosje
Sluiten