Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 17 apr 2021

Een feestje in je tuin met fruit: de Aldi komt met Hollandse dwergfruitbomen

Als jouw tuin wel wat extra groen mag gebruiken én je ervan houdt om je fruit te plukken uit je eigen tuin, kan je deze week snel naar de Aldi. De Aldi folder week 16 2021 komt namelijk met schattige Hollandse dwergfruitbomen voor nog geen tien euro.

De actie geldt vanaf woensdag 21 april.

In de Aldi folder week 16 2021

De Aldi weet precies wat we nodig hebben want de zomer komt er weer aan en dat betekent dat we allemaal graag een groene tuin willen hebben. In de folder staan Hollandse dwergfruitbomen die jouw tuin een beetje groener maken.

Hollandse dwergfruitbomen

Het voordeel van de dwergfruitbomen is dat ze kleiner zijn dan ‘normale’ fruitbomen en dus voor elke tuin geschikt zijn. Ze groeien daarnaast langzaam (enkele centimeters per jaar) waardoor je ze ook niet later nog hoeft te verplaatsen. Ze zijn ook makkelijk in potten of bakken te plaatsen.

Omdat ze zo klein zijn, passen ze ook makkelijk op een balkon of terras, voor niemand een reden om geen dwergfruitboom te kopen dus! Als je ze één keer per week een beetje water geeft zijn ze blij, maar als je het vergeet kunnen ze ook prima even zonder.

Aldi folder week 16 2021
Bron: Aldi

De dwergbomen zijn tussen de 105 en 120 centimeter hoog en na een paar jaar kunnen ze maximaal 140 centimeter hoog worden. Ze kosten in de Aldi folder week 16 2021 €9,99 en hebben een potmaat van 18 centimeter.

Naast het ideale formaat vragen ze ook niet zoveel qua verzorging. Ze zijn erg goed bestand tegen verschillende soorten plantenziektes en geven zonder al te veel moeite lekkere vruchten af. Er is keuze tussen de volgende fruitsoorten: Appel, Peer, Kers en Pruim.

De Hollandse dwergfruitbomen zijn in de Aldi folder week 16 2021 vanaf woensdag 21 april verkrijgbaar. Zo kan jij voor de zomer nog heerlijk fruit uit jouw eigen tuin plukken voor nog geen tien euro.

Hey ho let’s go: deze klusjes kan je in april in de tuin doen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Een feestje in je tuin met fruit: de Aldi komt met Hollandse dwergfruitbomen
Sluiten