Nu in de Aldi folder: een prachtige Rhododendron voor in de tuin

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke planten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle.  In de Aldi folder week 15 vinden we een prachtige Rhododendron die elke tuin binnen no time een zomers gevoel geeft.

Hij behoort tot het boegbeeld van de zomerse tuinplanten: de Rhododendron. Wij snappen wel waarom, want met z’n vrolijke roze bloemen steelt hij de show in elke tuin.

aldi folder week 15 planten

Aldi folder week 15: Rhododendron

De Rhododendron uit de Aldi folder week 15 is 40 tot 55 centimeter hoog als je ‘m koopt. Geef de plant 1 x per week water, en hij kan uitgroeien tot een prachtige grote struik. In de tuin planten kan natuurlijk altijd, maar wil je ‘m liever in een mooie pot zetten? Kijk dan even of je nog een mooie pot in potmaat 22 hebt staan. De prachtige plant is verkrijgbaar vanaf donderdag 11 april.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor mooie aardbeienplanten én spotgoedkoop perkgoed (en dan bedoelen we ook echt retegoedkoop). We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Hóé leuk zijn bijvoorbeeld deze siliconen bakvormen in de vorm van een lama uit de Lidl folder.

Reageer op artikel:
Nu in de Aldi folder: een prachtige Rhododendron voor in de tuin
Sluiten