Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 10 apr 2021

Geef je tuin weer veel kleur met déze perkplanten uit de Aldi folder

De dagen worden weer langer, de nachten korter en het leven verplaats zich van binnen naar buiten. Als het je te lang duurt om planten zelf te zaaien helpt de Aldi folder week 15 2021 je een handje.

In de folder staan verschillende perkplanten die jouw tuin in no time omtoveren tot een kleurrijk geheel. Snel naar de ALdi rennen dus.

De actie is geldig vanaf woensdag 14 april 2021.

Aldi folder week 15 2021: perkplanten

Perplanten zijn eenjarige planten die speciaal worden gekweekt om in de zomer snel volop te bloeien in tuinen. De Aldi snapt dus erg goed dat we niet allemaal het geduld hebben om zelf kleur in onze eigen tuinen te kweken.

Aldi folder week 15 2021 petunia
Bron: Aldi

De Petunia

Deze perkplant geeft veel kleur en bloeit uitbundig met steeds nieuwe kelken. Hij staat graag in de volle zon met een vochtige grond en kost in de Aldi folder week 15 2021 €1,99.

Je hoeft hem niet per se veel plantenvoeding te geven want dit bevordert vooral de aanmaak van de bladeren en niet van de bloemen. De Aldi zegt het zelf al op de pot: een confetti garden is gegarandeerd met de Petunia in je tuin.

Aldi folder week 15 franse geranium
Bron: Aldi

Ook in de Aldi folder week 15 2021: Franse Geranium

De bladeren van een Franse Geranium verspreiden een heerlijke geur in je tuin. Dit is dan ook het grootste verschil tussen de Franse Geranium en de normale variant.

De bloemen groeien in trossen en hebben de vorm van een trompet. Hij komt in verschillende roze kleuren en kost ook €1,99.

6 planten met bloemen waarmee je de lente direct in huis haalt


Aldi folder week 15
Bron: Aldi

Geraniums of Fuchsia’s

De Aldi folder week 15 2021 komt ook met normale Geraniums en Fuchsia’s. Deze bloeien van vroeg in het voorjaar tot diep in de herfst goed. Extra lang van genieten dus.

De Geranium en Fuchsia bloeien van het vroege voorjaar tot diep in de herfst. Ze kosten €4,49 per stuk en hebben felgekleurde bloemen.

Perkplanten Aldi folder
Bron: Aldi

Perkplanten in kweekpot

De Aldi komt verder nog met diverse perkplanten in kweekpot. Je hebt keuze uit Begonia, Tagetes en een Vlijtig liesje. Keuze genoeg dus om jouw tuin of balkon mee op te fleuren. Ze kosten €0,99 per stuk.

Hey ho let’s go: deze klusjes kan je in april in de tuin doen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Geef je tuin weer veel kleur met déze perkplanten uit de Aldi folder
Sluiten