Fleur de tuin op met aardbeienplanten en perkgoed uit de Aldi folder

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke planten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle. In de Aldi folder week 14 vinden we veel perkgoed voor een klein prijsje, en prachtige aardbeienplanten. Laat de zomer maar komen.

Van al deze planten krijgen we instant zin in de zomer.

aldi folder week 14 planten perkgoed aardbeienplant

Aardbeienplant uit de Aldi folder week 14

Aardbeien houden waarschijnlijk net zo veel van zon als jij. Daarom staan ze ook het allerliefste in een zonnig plekje in de tuin. Je geeft aardbeienplanten het liefste twee keer per week water, zodat ze goed kunnen groeien.

Je hebt de keuze uit een hangpot (die je natuurlijk ook neer kunt zetten, als je geen mogelijkheden het op de pot ergens op te hangen) en een 6-pack aan kleine plantjes. Deze kleine aardbeienplantjes kan je zelf in een mooie bak zetten. Nu in de Aldi folder week 14 voor €2,99 per stuk/set.

aldi folder week 14 planten perkgoed aardbeienplant

Perkgoed uit de Aldi folder

Je kunt je tuin in één klap voorzien van nieuwe bloemen met het perkgoed uit de Aldi folder. Je hebt de keuze uit Begonia, Impatiens, Lobelia, Petunia, Tagetes en Viola cornuta. Wedden dat daar ook een mooie plant bijzit die perfect in jouw tuin past?

Je betaalt voor een tray perkgoed (van 24 stuks dus) slechts €2,97. Dat is pas écht spotgoedkoop.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor andere aanwinsten voor de tuin. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Hóé leuk zijn bijvoorbeeld deze siliconen bakvormen in de vorm van een lama uit de Lidl folder.

Reageer op artikel:
Fleur de tuin op met aardbeienplanten en perkgoed uit de Aldi folder
Sluiten