Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 3 apr 2021

Even wat anders in de Aldi folder: decoratieve melkbussen en hangtuintjes

Het is weer een nieuwe week en dat betekent ook een nieuwe Aldi folder. Deze keer geen kamerplanten maar we worden in de Aldi folder week 14 2021 verrast met zinken melkbussen en bijenbloemen-hangtuintjes.

Ze zijn te koop bij de Aldi vanaf zaterdag 10 april.

Uit de Aldi folder week 14 2021

De Aldi komt deze week met iets heel anders, maar we vinden het niet minder leuk. Ze verkopen namelijk decoratieve melkbussen van zink inclusief zaaigrond en zaden, erg origineel vinden wij.

Aldi folder week 14 2021
Bron: Aldi

De melkbussen hebben de volgende afmetingen: 18 x 16 x 24 centimeter. Je kan ze neerzetten in je tuin of op je balkon voor een mooie uitstraling. Voor €6,99 heb je er een in je tuin staan.

Het hebben van een melkbus geeft ook een stukje historie met zich mee aangezien Nederland natuurlijk het land is van landbouw en veeteelt en vroeger nog veel werken gebruikt. Deze uit de Aldi folder week 14 2021 komen in het wit/grijs en donkergrijs.

Melkbussen zijn een creatieve en goedkope manier op je tuin op te vrolijken.

Aldi folder week 14
Bron: Aldi

Bijenbloemen-hangtuintje

We verklapten het al in de titel maar de Aldi komt ook met bijenbloemen-hangtuintjes. Ieder zakje bevat bio-aarde, bio-zaden en een leuk gewas-naambordje.

De hangtuintjes kan je gemakkelijk overal aan ophangen en scoor je vanaf zaterdag 10 april voor €3,99 bij de Aldi.

Daarnaast is het een vorm van verticaal tuinieren dus perfect voor als je niet veel ruimte hebt in je tuin of graag je muren wilt decoreren.

Je kan ze zo ophangen aan je balkon of schutting en het voegt veel vrolijkheid toe aan je tuin. Je kan in de Aldi folder week 14 2021 kiezen uit hangplantjes met Oost-indische kersen, een Juffertje in het groen of Bijenbrood.

Geen grote tuin of een flink stuk grond? Zó creëer jij je eigen container garden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Reageer op artikel:
Even wat anders in de Aldi folder: decoratieve melkbussen en hangtuintjes
Sluiten