Zo leuk: in de Aldi folder staan kruidenstammen in een terracotta pot

Houdt je van groente en kruiden uit je eigen tuin? Dan is het een hele goede week voor jou. Ga deze week naar de Aldi en neem de kruidenstammen mee uit de Aldi folder week 13 2021. Ze zijn goedkoop en je kan ze zo (in pot) neerzetten in je tuin.

De kruidenstammen zijn te koop vanaf woensdag 31 maart.

Kruidenstammen in de Aldi folder week 13 2021

Er is niets zo fijn als groenten en kruiden kweken in je eigen tuin. Dat snapt de Aldi heel goed, dus ze komen met verschillende soorten kruidenstammen.

Kruidenstammen uit Aldi folder week 13 2021
Bron: Aldi

Er zijn drie kruidenstammen in de Aldi folder week 13 2021 en je kan kiezen tussen onder andere peterselie en selderij, mocht je niet kunnen kiezen dan snappen we dat je ze graag allemaal wilt. De potten komen in twee verschillende kleuren.

Het fijne aan de kruidenstammen is dat ze al komen in een pot. Ideaal, want als je ze eenmaal hebt gekocht, hoef je er alleen nog maar een mooi plekje voor te vinden in je tuin. Geen gedoe met verpotten en een goede pot uitzoeken dus.

Zet ze buiten neer op een plek met een beetje zon maar waar ook af en toe wat schaduw staat zodat het niet te warm wordt.

De kruidenstammen uit de Aldi folder week 13 2021 kosten allemaal €5,99 per stuk en de pot waarin ze komen is van terracotta, dus mocht je de kruidenstam niet meer willen dan houd je er nog een leuke terracotta pot aan over.

Fun facts: dit wist je nog niet over de standaard terracotta bloempot


De potmaat is 14 centimeter dus ze nemen niet heel veel plek in beslag. Houdt wel rekening met de hoogte want ze zijn tussen de 35 en 45 centimeter hoog en groeien waarschijnlijk nog een beetje hoger.

De stammen zijn niet moeilijk qua verzorging. Als je ze één keer per week water geeft zijn ze blij en kan jij nog lang genieten van je eigen kruidenstam(men) in je tuin óf op je balkon.

5 medicinale kruiden die je in je eigen kruidentuin zou kunnen verbouwen

Aldi

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Zo leuk: in de Aldi folder staan kruidenstammen in een terracotta pot
Sluiten