Jaime Andreas
Jaime Andreas Finds 7 mrt 2020

Hebben! Mini kamerplanten uit de Aldi folder week 11

Iedere week slaan wij de Aldi- en Lidl folder om te speuren naar leuke interieur aanbiedingen. Bijna iedere week slagen we erin om de tofste kamerplanten te spotten en daar worden we natuurlijk onwijs blij van. Ook de Aldi folder week 11 stelt niet teleur met schattige groene minikamerplanten. Hebben, hebben, hebben!

De planten in Aldi folder week 11 zijn lekker klein, dus nemen weinig ruimte in. Ook wanneer je al tachtig kamerplanten in je huis hebt staan, passen deze kleine schatjes er makkelijk bij.

kamerplanten aldi folder week 11
Bron: Aldi

Kamerplanten uit de Aldi folder week 11

In de folder staan dus drie verschillende gezellige plantjes voor in huis. Alle drie de planten hebben een totaal andere look, dus je kan kiezen voor je favoriet of je kunt gewoon alle drie kopen als je geen keuze kan maken. Wij kunnen niet kiezen!

De planten komen in leuke keramiek potten in een paar verschillende kleurtjes. Zo is er een tof baby blauw potje, een gebroken wit potje en een gebroken wit potje met een patroon er in. Dus niet alleen de planten zijn leuk, ook de potten eromheen zijn het kopen waard.

De planten zijn ongeveer 18 tot 28 centimeter hoog en de potmaat is 6 centimeter. De mini kamerplanten uit de Aldi folder week 11 zijn te koop vanaf woensdag 11 maart voor €3,99. Ook nog eens een koopje.

Kamerplanten in de folder van vorige week

Helaas stond er in de Aldi folder van vorige week niet heel veel soeps. We kunnen niet altijd mazzel hebben. Niet getreurd, want onze andere favoriete budgetwinkel had vorige week wel toffe Aloë Vera kamerplanten in een leuke pot. Misschien kun je die nog bij de Lidl scoren.

Woon je sowieso dichterbij een Lidl en ga je daar liever winkelen? Top! Want Lidl heeft in week 11 erg schattige vetplantjes in de aanbieding. En van vetplanten worden we blij.

Lees meer over het stekken van je eigen planten:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben! Mini kamerplanten uit de Aldi folder week 11
Sluiten