Deze kleine groene kamerplanten scoor je deze week in de Aldi folder

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke kamerplanten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle. In de Aldi folder week 11: groene miniplanten in keramieken pot.

Het mag duidelijk zijn: we kunnen nooit genoeg planten in huis hebben. Maar eerlijk is eerlijk, soms heb je de max bereikt en passen er geen grote kamerplanten meer in je huis. Mocht jouw interieur ook al (te) vol staan met grote kamerplanten, kijk dan eens naar deze groene miniplanten in keramiek. Daar is vást nog wel een plekje voor te vinden, of niet soms?

aldi folder week 11 kamerplanten planten

Planten uit de Aldi folder week 11

Deze miniplanten in pot zijn hartstikke makkelijk. Je geeft ze 1 x per week water. Het liefst staan ze op een lichte plek, maar niet in het felle zonlicht. De kans is groot dat de bladeren dan zullen verbranden – en dat willen we natuurlijk niet.

Als je de plantjes koopt, zijn ze 5 tot 15 centimeter hoog. Maar als je ze goed verzorgd én elke dag lief tegen ze praat, dan zullen ze vast nog een stuk groter worden. Je haalt de miniplanten in keramiek uit de Aldi folder in huis voor €3,99.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor deze deze prachtige bossen bloemen, én voor stamrozen. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Deze roze koelkast mag je bijvoorbeeld echt niet gemist hebben. Of vooruit, de lichtblauwe dan.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze kleine groene kamerplanten scoor je deze week in de Aldi folder
Sluiten