Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 9 mrt 2019

Deze week scoor je bij de Aldi prachtige dekbedovertrekken met vintage look

Elke week spitten wij de Lidl folder en de Aldi folder even door voor de leukste aanbiedingen. Onze favoriete budgetwinkels verkopen namelijk onwijs leuke items voor je interieur, uiteraard voor weinig geld.  Deze week worden we ontzettend blij van deze dekbedovertrekken met vintage look. En, zoals altijd, is het dekbed uit de Aldi folder lekker goedkoop.

Hij is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: roze, blauw, beige en donkergrijs. De dekbedden hebben geen printje, waardoor ze super minimalistisch ogen. Daardoor passen ze in elk interieur.

aldi folder week 11 dekbedovertrek   aldi folder week 11 dekbedovertrek

Dekbedovertrek uit de Aldi folder week 11

Het dekbedovertrek uit de folder is gemaakt van 100% biologisch geteeld katoen. Hij wordt geleverd in een handige opbergzak, zodat jij ‘m gemakkelijk mee naar huis kunt nemen. Het dekbedovertrek heeft een vintage look, en is afgewerkt met knopen.

De afmetingen van het tweepersoons dekbedovertrek zijn 240 x 220 centimeter. Je krijgt er twee kussenslopen bij, van 60 x 70 centimeter. Je haalt het dekbedovertrek in huis voor €29,99.

aldi folder week 11 dekbedovertrek aldi folder week 11 dekbedovertrek

Mocht je liever een eenpersoons dekbedovertrek in huis halen, dan is dat ook geen probleem. Ook die vind je deze week in de Aldi folder. Net als de tweepersoons variant is deze gemaakt van 100% biologisch geteeld katoen, en krijg je ‘m in een handige opbergzak. De afmetingen: 140 x 200 centimeter, met een kussensloop van 60 x 70 centimeter.

Het eenpersoons dekbedovertrek kost €19,99. Fijn, een goed dekbedovertrek voor zo’n klein prijsje.

Meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Wij selecteren elke week de beste aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder voor je in onze folder finds. Ben je ook zo benieuwd naar de beste aanbiedingen van deze week? Je vindt ze hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 11.

Ben je net zo’n plantenliefhebber als wij? Dan word je vast ontzettend blij van de beste planten en bloemen voor een kleine prijs. Deze vinden we elke week in de Aldi folder. Ook vorige week was het weer raak: Fleur je interieur op met de bloemen uit de Aldi folder. We vinden ze prachtig, een echte upgrade van je interieur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze week scoor je bij de Aldi prachtige dekbedovertrekken met vintage look
Sluiten