In de Aldi folder van volgende week: groene kamerplanten voor weinig

We zijn deze week erg enthousiast over de Aldi folder week 11 2021. In de folder staan namelijk leuke planten die je echt wil scoren. Het zijn allemaal groene kamerplanten en sommige staan zelfs in een leuke bijpassende pot.

Deze planten zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 17 maart.

Medinilla plant Aldi folder week 11 2021
Bron: Aldi

De planten in de Aldi folder week 11 2021

We beginnen met de Medinilla: een sierlijke grote plant met groene bladeren. Tussen deze bladeren komen grote roze bellen waar roze bloemen uitkomen. Het is een echte exotische plant en valt goed op in je interieur.

Door deze hangende bloemen komt deze plant het best tot haar recht op een hoge plek. Voor €8,99 heb je hem in huis. De potgrootte is 17 centimeter en hij kan tot wel 60 centimeter hoog worden.

Geef deze plant één keer per week water en zet hem op een plek met een beetje zonlicht maar niet te veel.

Meer leren over kamerplanten? Schrijf je in voor de ‘van groentje naar groene vingers’ cursus


Ficus ginseng plant
Bron: Aldi

Ficus ginseng

Deze groene plant heeft de Ficus Ginseng. Het lijkt een beetje op een mini boom en hij groeit goed omhoog waardoor hij makkelijk op een tafel kan worden neergezet. Hij komt in een keramieken pot en voor €6,99 heb je hem in huis.

De potgrootte is 15 centimeter en hij is tussen de 35 en 40 centimeter hoog. Je kan hem in de Aldi folder week 11 2021 kopen.

Sansevieria plant
Bron: Aldi

Sansevieria

De Sansevieria is een plant met zijn bladeren trots omhoog. Deze bladeren hebben verschillende kleuren groen in zich waardoor het speels oogt.

Hij heeft één keer per week water nodig en je kan hem kopen voor €6,99 in een witte keramieken pot. De afmetingen zijn hetzelfde als de Ficus Gingseng.

Beaucarnea plant
Bron: Aldi

Beaucarnea

Deze vrolijke plant heet ‘Beaucarnea’ en kan je in de Aldi folder week 11 2021 kopen voor €6,99. Ook deze komt in een keramieken pot in een lichtgrijze kleur. Ook deze is vanaf woensdag 17 maart verkrijgbaar.

Ook de Monstera en Radermarchera komen nog in de folder, dus genoeg keuze deze week.

Dit is wanneer je zomerbollen in de tuin moet planten (bijna!)

Aldi

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
In de Aldi folder van volgende week: groene kamerplanten voor weinig
Sluiten