Alles in huis voor je moestuin: de Aldi folder staat vol met moestuinartikelen

In de Aldi folder week 11 2021 staan allerlei spullen voor je eigen moestuin, van kweekbakken tot mest, tuinplanten en zaadjes. Voor de oplettende Roomed-lezer: we hebben inderdaad al iets geschreven over de Aldi folder week 11.

Deze acties voor je moestuin moésten we toch nog even met jullie delen. Alle acties gelden vanaf zaterdag 20 maart.

In de Aldi folder week 11 2021: starterset

Moestuin kweekbak starterset
Bron: Aldi folder week 11

Deze kweekbak starterset is een plantenkas die je neer kan zetten op je vensterbank. Hij helpt je met het beginnen van een eigen kleine moestuin en heeft 30 opkweektabletten.

Hebben! Mini kamerplanten uit de Aldi folder week 11


Ook zit er een prikker en houder bij voor het zaadzakje. Daarnaast ook nog tien beschrijfbare plantlabels zodat jij kan noteren wat er in jouw moestuin staat. Deze set heb je voor €6,99.

Kweektuin aldi folder
Bron: Aldi folder week 11

Kweektuin

Dit zijn 4-delige kweektuintjes die allemaal bestaan uit vier kweekzakken, vier kokos zweltabletten en vier zakjes zaad. Je kan kiezen tussen een kweektuin voor kruiden, voor groenten en voor bloemen. Voor €6,99 heb je één zakje en kan jij beginnen aan je kweektuin.

Moestuinzaden uit de Aldi folder week 11 2021
Bron: Aldi folder week 11

Moestuinzaden

Naast handige tools voor jouw moestuin komt de Aldi folder week 11 2021 ook met zaden voor je moestuin zelf. Je kan kiezen uit verschillende soorten groenten en fruit zoals gele ui, rode ui, sjalot, knoflook, asperges, rabarber en aardbei. Een zakje kost €0,99.

Zaadmatjes uit de Aldi folder week 11 2021
Bron: Aldi folder week 11

Bloemen-of groentezaadmatje

Deze zaadbanden en -schrijven zijn erg praktisch voor je balkon en tuin. Er zijn verschillende soorten, zoals intaliaanse kruiden, radijsjes of zomerbloemen. Voor €0,79 heb je al een zakje.

Bloemenzaad potjes uit de Aldi folder week 11 2021
Bron: Aldi folder week 11

Bloemenzaad

Het bloemenzaad is verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals Boerentuin, Japans bloementapijt en Wilde & weidebloemen en Zomer- & klimplanten. Voor €1,99 heb je een zakje van 100 gram.

Bloembollen vaste planten

De bloemen die uit de bloembollen komen zijn erg aantrekkelijk voor bijen en vlinders in je tuin. Er is keuze uit 25 (lastig voor de mensen met keuzestress) soorten bloembollen. Onder andere: roze/wit/rood, oranje/wit/geel en roze/wit/blauw. Voor €4,99 heb je een doosje.

bloemenbollen in zakjes Aldi folder week 11 2021
Bron: Aldi folder week 11

Voorjaarsbloembollen

Een ruim assortiment voor je moestuin bij de Aldi want ze verkopen ook speciale voorjaarsbloembollen. Ook hier bieden ze verschillende keuzes en voor €1,49 heb je een zakje.

De Aldi helpt je dus met het beginnen van je eigen moestuin, zodat iedereen met groene vingers (oke, met zwarte vingers moet dit ook goedkomen) zijn eigen moestuin kan krijgen. Pak snel de Aldi folder week 11 erbij en kijk waarvoor jij naar de winkel wilt gaan.

Moestuin maandag: begin met met de basics met een moestuinkalender

Aldi

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Alles in huis voor je moestuin: de Aldi folder staat vol met moestuinartikelen
Sluiten