Fleur je interieur op met de bloemen uit de Aldi folder

In de Aldi folder staan er altijd wel leuke kamerplanten. Op de Roomed redactie worden we daar erg blij van, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze urban jungle. Óf natuurlijk naar bloemen, want daar worden we ook heel blij van. In de Aldi folder week 10: bloemen voor binnen én buiten aan een mooie prijs

Toegegeven: een interieur is nooit écht af zonder een mooie bos bloemen. Een leuke ruiker kleurrijke bloemen staat namelijk altijd mooi in huis én tuin, ongeacht je interieurstijl. Daarom zijn we deze week extra blij met Aldi’s aanbieding: zowel bloemen voor binnen als voor buiten. We like.

Tulpen van ALDITulpen van ALDITulpen van ALDI

Een bloemenfeest in de Aldi folder week 10

Een eerste blikvanger in de Aldi folder van deze week is is deze bos tulpen voor maar €4,99. Een fijne prijs voor een volumineuze bos van 30 bloemen waarbij je de keuze hebt uit verschillende kleuren. Wedden dat het je interieur net die extra spark geeft?

Wil je ook je tuin wat meer leven inblazen? Kan! Voor maar €2,99 koop je een ministamroos die de hele zomer blijft bloeien. Stamrozen groeien flink in de hoogte en zijn daarom echte blikvangers.

Het leuke is dat de stamrozen niet veel plaats nodig hebben, dus ook in kleine tuintjes doen de bloemen het prima. Mooi tegen de wand van je terras. De ministamrozen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Welke vind jij de mooiste?

Je plant de stamrozen best tussen november en maart. Kies een plekje waar veel zon komt zodat ze van juni tot september mooi in bloem komen te staan. Tip: zet de stamrozen in een plantenbak voor je raam om je gevel mee op te leuken.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor deze superleuke voorjaarsbloeiers We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar wie weet staan er nog een paar in de winkel.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden.

Reageer op artikel:
Fleur je interieur op met de bloemen uit de Aldi folder
Sluiten