Houten plantentafel en bloemzaadjes voor in de tuin uit de Aldi folder

De zon gaat weer meer schijnen en we zitten vaker buiten. Tijd om eens te kijken naar wat leuke items voor in je tuin, terras of op je balkon. De Aldi folder week 10 2021 komt met een plantentafel voor al je bloeiende planten en bloemen.

De actie geldt vanaf zaterdag 13 maart.

Plantentafel Aldi folder week 10 2021
Bron: Aldi

De plantentafel in de Aldi folder week 10 2021

De plantentafel is ideaal om buiten neer te zetten en is gemaakt van geïmpregneerd hout. Er zit een verzinkt werkblad in en beschermingsdoppen voor de tafelpoten. Handig want als hij veel buiten staat kan hij snel slijten.

Ook heeft hij drie haken aan de zijkanten om klein gereedschap aan op te hangen, ideaal! Hij kost €39,99 per stuk.

Plantentafel met spullen Aldi folder week 10 2021
Bron: Aldi

Even wat inspiratie, de plantentafel ziet er zo uit als hij helemaal volstaat met spullen. Je kan op de bovenste plank een paar grotere planten neerzetten en op de onderste planken wat kleinere.

Ze gebruiken hem in de folder om veel tuingereedschap in op te bergen maar wat dacht je van tuinbestek voor de barbecue? Of wat mooie vazen en wat servies voor buiten, je kan er alle kanten mee op!

Maak van barbecueën écht een feestje met deze bbq accessoires

Aldi folder week 10 2021 zadenmengsels
Bron: Aldi

Zadenmengsel voor bloemenweide

Mocht je nu je eigen bloemen op dit kastje willen zetten dan biedt de Aldi folder week 10 2021 verschillende zadenmengsels voor bloemenweide. Dit is voor langdurige en afwisselende bloei voor tot wel vier maanden.

De zaden zijn makkelijk te zaaien en je hoeft de bloemen niet veel te onderhouden. Het lijken misschien kleine zakjes maar de inhoud van één zakje is al genoeg voor vijftien vierkante meter. Een zakje kost €3,99.

De zadenmengsels komen in verschillende soorten: bloemenweide wilde bloemen, kleurenpracht, geurende bloemenweide, meerjarige bloemen en bermbloemen. Ze hebben ook een selectie die insecten aantrekt, erg cute: bloemenweide voor bijen, vlinders en lieveheersbeestjes.

De Aldi folder week 10 2021 komt verder nog met kant-en-klare kweektuintjes voor binnen en zakjes zaken voor verschillende gewassen, check hiervoor de folder.

Lentekriebels: de Aldi folder van volgende week staat vol met voorjaarsbloemen

Aldi

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Houten plantentafel en bloemzaadjes voor in de tuin uit de Aldi folder
Sluiten