Deze week in de Aldi folder: een leuke plantenmix van vetplanten

De Aldi folder en kamerplanten zijn een fantastische combinatie: elke week vinden we weer de leukste plantenaanbiedingen in de winkel. Deze week liggen er talloze vetplanten in de winkel, en laten dat nou nét onze favoriete planten zijn.

Ook die van jou? Dan is dit artikel iets voor jou: > Stiekem toch wel de leukste kamerplanten: vetplanten

aldi folder week 1 kamerplanten plantenmix

De planten hebben potmaat 10,5. Je kunt ervoor kiezen om de plantenmix in een potje te kopen dat precies past. Een heel hip potje, wij zouden deze wel in huis willen hebben! Je shopt deze leuke combinatie voor slechts €2,99. Maar heb je thuis nog genoeg potjes staan? Ook dan heeft de Aldi aan je gedacht:

aldi folder week 1 kamerplanten plantenmix

Naast de plantenmix mét pot, kan je de plantjes ook zonder potje kopen. Hartstikke handig, want zo heb jij geen extra potjes over en kan je de leuke plantjes in je eigen potjes zetten. Zonder pot kosten de kamerplanten slechts €1,59.

Vetplanten verzorgen

De planten zijn gemakkelijk in de verzorging: 1 x per 2 weken water geven is voldoende. Deze planten hebben namelijk de bijzondere eigenschap zat ze het water opslaan in hun bladeren, stengels en wortels. Dat is precies de reden waarom ze dus niet zo veel water nodig hebben. Het leuke van vetplanten is dat je ze goed met elkaar kunt mixen. Koop een paar vetplanten uit de Aldi folder, en zet ze bij elkaar op een dienblad of een plak hout. Vergeet natuurlijk niet om ze allemaal in een leuk potje te doen! Als je voor een oneven aantal gaat, zit je eigenlijk altijd goed.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige keer kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor grote kamerplanten voor een heel klein prijsje. Wie weet staan ze er nog!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze deken mét mouwen uit de Aldi folder, een must have in de winter. Wie weet ligt ‘ie nog in de winkel!

Reageer op artikel:
Deze week in de Aldi folder: een leuke plantenmix van vetplanten
Sluiten