Ze zijn er weer: grote kamerplanten voor een prikkie in de Aldi folder

Yes yes yes, dit is dé manier om 2019 goed te beginnen. Omcirkel donderdag 4 januari met een grote rode stift in je agenda, want vanaf die dag liggen er weer mooie grote kamerplanten bij de Aldi in de schappen! De kamerplanten uit de Aldi folder stellen ons eigenlijk nooit teleur, maar zo beginnen we het nieuwe jaar wel héél lekker.

De lege plek in huis waar de kerstboom stond te shinen kan opgevuld worden met één van deze grote kamerplanten uit de Aldi folder. Voor het geld hoef je het niet te laten, want zoals altijd zijn de grote kamerplanten weer scherp geprijsd.

aldi folder week 1 grote kamerplanten

Grote kamerplanten uit de Aldi folder van week 1

Er zijn onwijs veel planten om uit te kiezen: verschillende Ficussoorten, Dracaena’s, Schefflera en Monstera. Je koopt de planten in de plastic pot (potmaat 21), dus je kunt er zelf nog een leuke pot bij shoppen. Je haalt de grote kamerplanten in huis voor maar €8,99 per stuk. Kijk, dat noemen we nog eens een topaanbieding. En omdat deze aanbieding waarschijnlijk rete-hard gaat lopen, mag je maar 4 kamerplanten per persoon mee naar huis nemen.

De grote kamerplanten uit de Aldi folder zijn 60 to 110 centimeter hoog. Zet ze op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Met 1 x per week water geven zit je bij de meeste planten safe.

Onze favorieten:

Ren jij donderdag ook naar de Aldi? Wij hebben onze favoriete (stijlvolle!) planten alvast voor je uitgekozen:

aldi folder week 1 grote kamerplanten
aldi folder week 1 grote kamerplanten
aldi folder week 1 grote kamerplanten
aldi folder week 1 grote kamerplanten

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige keer kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor prachtige winterbloeiers voor in de tuin.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze deken mét mouwen uit de Aldi folder, een must have in de winter. Wie weet ligt ‘ie nog in de winkel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ze zijn er weer: grote kamerplanten voor een prikkie in de Aldi folder
Sluiten