Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 5 jan 2019

Uit de Aldi folder: deze hippe dekbedovertrekken vinden we té leuk

Elke week spitten wij de Lidl folder en de Aldi folder even door voor de leukste aanbiedingen. Onze favoriete budgetwinkels verkopen namelijk onwijs leuke items voor je interieur, uiteraard voor weinig geld. Deze week viel een hip dekbedovertrek ons op, want wát een leuke printjes heeft die!

Lichtroze, planten en stippen: deze dekbedovertrekken uit de Aldi folder zijn een schot in de roos.

aldi folder week 2 dekbedovertrek

Wij kunnen eigenlijk niet kiezen welke we het leukste vinden. Die met de plantenprint is natuurlijk helemaal Roomed, maar de gestipte variant is ook wel heel vrolijk… Of gaan we tóch voor de gestreepte, of de roze hexagon variant? Je merkt het al: wij kunnen niet kiezen.

aldi folder week 2 dekbedovertrek

Dekbedovertrek uit de Aldi folder

Het dekbedovertrek uit de Aldi folder is er in twee verschillende maten. Het 1-persoons dekbedovertrek is 140 x 200/220 cm, met 1 sloop van 60 x 70 cm. Deze haal je in huis voor slechts €9,99. Slaap je in een 2-persoons bed? Het 2-persoons dekbedovertrek is 240 x 200/220 cm groot, met 2 slopen van 60 x 70 cm. Deze kost €14,99.

Nog meer aanbiedingen van de Aldi?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor grote kamerplanten. voor een heel klein prijsje. Wie weet zijn ze er nog!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze deken mét mouwen uit de Aldi folder, een must have in de winter. Wie weet ligt ‘ie nog in de winkel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Uit de Aldi folder: deze hippe dekbedovertrekken vinden we té leuk
Sluiten