Kerstboom uit huis? Vul de leegte met deze grote kamerplant van de Aldi

Staat de kerstboom aftuigen en opbergen ook op jouw to do list van dit weekend? Dan ben je vast ook op zoek naar een manier om die leegte op te vullen. Wij hebben die oplossing natuurlijk al gevonden: kerstboom eruit, grote kamerplant erin. De grote kamerplanten uit de Aldi folder week 1 2021 scoor je voor nog geen tientje, dus waar wacht je nog op?

Grote kamerplanten voor een klein prijsje, daar zeggen wij geen nee tegen. Gelukkig weet de Aldi precíés wat we nodig hebben, want in de eerste week van het nieuwe jaar zijn de grote kamerplanten daar in de aanbieding. Kijk, daar houden we van.

Een grote kamerplant is wat ons betreft namelijk dé manier om het gemis van de kerstboom op te vullen.

grote kamerplant aldi folder week 1 2021
Bron: Aldi folder week 1 2021

Grote kamerplanten uit de Aldi folder week 1 2021

Je hebt de keuze uit een aantal verschillende kamerplanten. Zo zien we onder andere de rubberplant en verschillende Dracaena-soorten terug in de Aldi folder week 1 2021. En wie weet of er in de winkel nog wel andere grote kamerplanten te vinden zijn.

De grote kamerplanten uit de Aldi folder koop je vanaf woensdag 6 januari 2021 voor slechts €9,99 per plant. Daarmee haal je een plant in huis met potmaat 21. De plant is bij het moment van de aankoop 90 tot 110 cm hoog, maar kan met veel liefde en aandacht natuurlijk altijd nog groeien.

Liever andere kamerplanten in huis halen?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Kerstboom uit huis? Vul de leegte met deze grote kamerplant van de Aldi
Sluiten